Assasins creed
witam wszystkich forumowiczow! przejde do sedna, otoz pytanie do znawcow i amatorow serii assasins. chcialbym powiedziec, ze swoja przygode rozpoczalem od 1 czesc jeszcze na ps3. napalony jak szczerbaty na suchary, bo hype na gre byl niesamowity itd...ale tak niestety nie bylo.odpalilem, pogralem 1h i koniec zabawy.dlaczego? zrazilo mnie jakies przenoszenie sie w czasie.korzystanie z jakiegos wehikulu. chcialem gre osadzona w tych realiach, ale niekoniecznie z obcowaniem z terazniejszoscia z opcja cofania. 1 slowem nie przypadlo mi to do gustu.
czas biegnie dalej, a tu serii kolejnych odslon mozna chyba naliczyc na 2 dloniach. i to mi nie daje spokoju. aktualnie mam ps4 i ogralbym tylko i wylacznie gry z serii na tej konsoli, nie wracajac do odslon z ps3. ale prosze o wypowiedz forumowiczow. czy schemat kolejnych czesci jest ten sam? glownie chodzi mi tez o opinie osoby, ktora tez sie zrazila, ale moze nawrocila?zapraszam do dyskusji
-
@konewko oczywiście że możesz krytykować. To czy powinieneś to już nie mnie osądzać. To samo z Twoim poziomem wiedzy na ten temat.
Kopiowanie assetów jest tak stare jak historia produkcji gier. Dobrym przykładem jest wspomniany przez Ciebie FC Primal.
Generalnie kopiowanie i przerabianie gotowych elementów gier jest często niezbędne ze względu na czas realizacji gier. Jak by robić każde drzewo z osobna to produkcja gry trwała by wieki.
Oczywiście jako klient masz prawo wymagać, ale uwierz mi że za 250zł to może się zwrócić cena pudełka, wydruku okładki i materiału z którego tłoczy się płyty. Produkcja gier jest o wiele bardziej kosztowna. Sprzedając gry w dużych ilościach czy w formie elektronicznej studio jest w stanie coś zarobić.Wracając do tematu AC -wszystkie gry są wspaniałe i w każdej z nich jest coś unikalnego.
To że te gry mają masę znajdziek i side questów ma właśnie zapewnić rozrywkę na wiele godzin.0 Fajne! -
Chlopaki! Przekonaliscie mnie, zalozenie jest takie: jade po swoj egzemplarz ps3 do domu rodzinnego, kupuje gry za grosze iiiiii...chce ograc 1 czesc jeszcze w tym roku :D
Czyli zarysem chronologicznym sa tytuly wymienione powyzej?
1 Fajne! -
@anecix Kolejność masz w poście gdzie Konewko pisze "wracając do tematu " i odnosi się do ciebie :)
Tam są wymienione części wszystkich Ac .
Chociaż swego czasu była też Ac liberation (na ps vita)pózniej pojawiła się na innych jako dodatek do Ac 3
Jak już ograsz daj znać jak wrażenia z rozrywki ,jestem ciekaw twojej opinii :)
Ja jak widzisz bardzo lubię serię zresztą nie tylko tą :)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo