W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Warhammer 40,000: Space Marine 2. Jako wieloletni fan serii jestem pod wrażeniem początku gry i nie mogę doczekać się co będzie dalej :)
5 Fajne! -
Ograłem Rise of the ronin i ogólnie jestem zadowolony, ba minus grafika bo mogła by być lepsza, ale na duży plus możliwości walki, różne techniki walki i kombinacje to jest to co mi się w tej grze spodobało, a do tego kontr błyski które robiły robotę ;) 7/10 odemnie ;)
przeszedłem też Astrobota i też dam 7/10 grafika super, rozbudowana, gameplay ciekawy i też rozbudowany, ale sama gra króciutka ;) idealna do relaksu ;)
teraz odpalam Jedi ostatni ocalały ;)
3 Fajne! -
@NightShadow Również polecam wszystkim Rise of the Ronin. Świetnie się bawiłem walcząc na miecze w tej grze, chyba nigdy w żadnej innej grze aż tak dobrze, moim zdaniem system walki jest dużo lepszy niż w Ghost of Tsushima gdzie po pewnym czasie gra robiła się banalnie prosta. Fabuła jest trochę poplątana ale ścieżka dźwiękowa świetna. Co do grafiki uważam że jest poprawnie, poprostu nie ona gra pierwsze skrzypce w tej grze i tak miało być. Jak dla mnie gra 8/10.
1 Fajne! -
Ja aktualnie gram w need for speed underground na tablecie w emulatorze :) ale jakie to sa wspomnienia dawnych czasów. Na ps 5 cisne w wu konga fajna ale mocno trudna do puki ktos sie nie ogra i raczej jak sie zacznie to nie mozna przerywac bo zapomina sie unikow… A w wolnym czasie pykam na nintendo swich w gothica I. Nigdy nie kumalem tej gry i nadal mi ciezko idzie ale musze ogarnac zeby zrozumiec ten zachwyt ludzi przy tym gothicu
😀
3 Fajne! -
Na Switcha na razie nie gram. Tam zacząłem 5 gier i nie wiem już w co grać xD. A na PS4 zdobyłem platynę w God of War i potem w Kingdom Hearts 3. Teraz gram w Kingdom Hearts 2.8
1 Fajne! -
A ja dziś splatynowałem Spyro 2, moją ulubioną część z trylogii. Miałem włączyć na chwilę a zostałem na niemal 13 godzin. Zero woke propagandy i wciskania poglądów na siłę, czysty fun ze zbierania diamencików i plucia ogniem w niemilców, polecam.
2 Fajne! -
Ja nareszcie dorwałem się do pudełka z Black Myth Wukong i po ponad 15 h jestem na tygrysku który psuje mi strasznie krew😁Gra ma piękną grafikę i mimo,że od czasu do czasu coś chrupnie to w ogóle to nie przeszkadza i gra się miodnie,walka wynagradza wszystko i teraz po dodaniu mapy gra się zdecydowanie wygodniej😉
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo