W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1738922973

Właśnie wróciłem z Media Expert w sąsiednim mieście, bo w moim nie było żadnej sztuki. Kupiłem Kingdom Come Deliverance 2. Mam 6 dni urlopu. I kto mówi że w Polsce źle się żyje. Będzie grane 😀

3 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1739087684

Ograłem Dragon Age Straż Zasłony i uważam że gra nie taka zła jak chcą ją gracze pokazać, gra owszem ma sporo dialogów lgbt, ale są opcjionarne, za to jest ich multum, można je przeklikiwać albo wsłuchać się w historie. Do tego mamy bardzo długą linie fabularną z pobocznymi misjami. Skilli multum. Świat niestety nie jest taki mroczny jak powinien być, za bardzo go zrobili takiego bajecznego. 

W mojej ocenie 6.5/10 jest ok by pograć.

4 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1739092571

Skończyłem Tekken 8 w oceną platynową 😉 Świetna wizualnie, mięsista w obyciu, ze szczyptą humoru. Rekomendacja jest zbędna.

"Rozgrzebane" mam trzy gry: SW: Outlaws, Robocopa i It Takes Two - i chyba w tej kolejności je skończę, a może nawet "wykończę" 😂

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1739485715

Na Walentynki żona sprawiła nam KCD2 no i … udało mi się ją przekonać do tej czeskiej magii która powróciła :) 

Przy 1 części bawiłem się świetnie i z radością wystartowałem z żoną drugą przygodę Henryka :) oby, jak głównie czytam … 2 razy lepszą :) 

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1739554979

Skończyłem Remnant 2 i powiem wam że super się bawiłem, 13h niezłej przygody. Co prawda jest to mój 2gi Remnant, a na początku mocno byłem pogubiony, to z czasem było coraz lepiej.

Z plusów ciekawy świat, multum bossów(49), świetna grafika. Z Minusów brak sensownej fabuły, do tego ciężko na początku odnaleźć się w grze i raz szybko łączy z graczami, a raz trzeba poczekać jak się chce przejść grę w co opie. 7.5/10

Od przed wczoraj w sumie gram w Jacuze  like a dragon infinite wealth i fajna gra, jestem w połowie, do końca weekendu ją myślę skończę, multum mini gier, co rozdział jakichś rozwiązań, moim zdaniem zbędnych, ale są i tacy co mówią że za to uwielbiają tą gre. Jako gracz większości Jacuza daje 7/10, jedna z fajniejszych części.

Kończę też z kolegą it takes two - genialna gra! najlepsza gra na 2 osoby w jaką grałem w kwestii co operacji. Już patrzę za innymi grami tego zespołu. Polecam 9/10 jak fajna? sami sprawdźcie z kimś kto będzie miał na tą grę czas dla was!

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1739562493

@NightShadow od przedwczoraj połowa Yakuzy? Ile dziennie grasz ? :) chciałbym mieć tyle czasu :) to nie jest krótka gra :p

1 Fajne!
  •  
    1739606535

@NightShadow Polecam Ci wszystkie gry tego studia.

Brothers:A Tale of Two Sons Remake,-krótka ale przyjemna gra,A Way Out lepsze od braci i zdecydowanie dłuższe i w marcu wychodzi split fiction i na pewno nie będzie to gorsza gra od poprzedniczek i preorder już złożony😉

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1739976917

@kenny2612 dziennie około 3-4h, ale teraz mam ferie jako korepetytor i gram dziennie 7-13h więc coś tam sobie przechodzę co dzień, jednak to tylko kilka dni, bo w sobotę wylatuję do Maroko na 10 dni a potem powrót do pracy.

Co do gier kolejnych to tak Warhammer 40k Inqusitor Mytyr - na pewno lepszy niż Chaosbane, moim zdaniem 7/10 fajna gierka jak diablo tylko same korytarze do przejścia(w diablo podziemia)

South Park snow day - fajna opcja walki z użyniem skilli i śmiesznych tekstów i kart - 6.5/10 daję tyle bo dość krótka.

Gotham Knights - na początku trochę mnie gra męczyła, tu jakieś dochodzenie, tu czcionka fioletowa. Ale z czasem coraz fajniej i finalnie 7.5/10 miałem wrażenie że gram w gorszą wersję spider mana, bo tak wyglądała walka, skille itd. pograjcie to sami się przekonacie. ;)

0 Fajne!
  •  
    1739999802
    Aktualnie poszukuje ludzi do gry w grę Conquerors blade. Jest to gra wydana przez Booming Tech. Jeśli ktoś lubi gry gdzie grindowac trzeba, lubi strategie i chce walczyć o nagrody to zapraszam do kontaktu  za pośrednictwem discorda https://discord.gg/rrhD3NMgFv
    0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (17–23 lutego 2025)
17 lutego 2025

W tym tygodniu nie zabraknie dużych premier i interesujących nowości! Jeśli kochasz RPG, Avowed to absolutny hit. Fanom narracyjnych historii polecamy Lost Records: Bloom & Rage, a dla tych, którzy szukają nietypowych doświadczeń, Blood Typers i Cabernet mogą być strzałem w dziesiątkę. Sprawdź pełną listę premier i wybierz coś dla siebie!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry