W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1736442103

@dominika.l jak wrażenia ? :) da się w to grać? 

1 Fajne!
  •  
    1736515916

@kenny2612 Da się! Po ostatnim patchu gry już nie klatkują i można przyjemnie przechodzić 

1 Fajne!
  •  
    1736753933

@kenny2612 Wracając do tematu CP2077, kupiłem PS5. Mając bezpośrednie porównanie mogę powiedzieć, że różnica jest taka, jakbym grał w dwie inne gry. Dużą zmianę robią oczywiście patche, które mocno zmieniają rozgrywkę. Ale poza tym płynność, czas ładowania gry, tekstur, postaci i oczywiście grafika całkowicie zmieniają odbiór tej gry. Także dzięki za sugestie :)

4 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1736788664

@Nostar bardzo dobra decyzja :)

tak jak pisałem, nie tylko ja i teraz to powtarzasz - to dwie inne gry :)

miłego zdobywania NC! :)

2 Fajne!
  •  
    1737057820

@kenny2612 Da się, zależy, jak na to patrzeć. Grafika - wiadomo, tym bardziej, że gram na Switchu. Wspomnień - mnóstwo. Mi zawsze chodzi o gameplay, a bawię się świetnie :)

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1737064149

@dominika.l ok może też się skuszę :)

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1737225649

A ja skusiłem się na Diablo. W mojej ocenie 8/10

Fabuła 10/10 

Grafika 9/10 

Gameplay 7/10

za powtarzalne mapy 6/10 

a teraz zabrałem się za adaptacje anime Swort Art Online, zapowiada się fajnie ;)

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1737252060

@NightShadow D4 nie ma powtarzalnych map. Jest open world… jednie jaskinie są podobne ale to też generic…

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga WOŚP 2020

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1737571039

Wbiłem platynę w Kingdom Hearts Drop Distance HD. Teraz gram w Star Ocean 4. A w lutym robię miesiąc przerwy od gier tego typu. Będę grał w Ring Fit na Nintendo Switch, który wymaga używania mięśni do grania. W planach mam jeszcze 4 platyny do końca roku.

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1737811393

Platyna w Veilguard zrobiona :) 130h na liczniku, dwa przejścia i wiem że wrócę jeszcze :) 

2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Kolejna część, te same problemy? Sniper Elite: Resistance - recenzja gry (XSX/XRP/XCG)
3 kwietnia 2025

Resistance przenosi nas w realia okupowanej Europy, gdzie każdy strzał może zmienić bieg historii. Czy nowa odsłona serii utrzymuje wysoki poziom, czy może snajperska legenda traci celność? Przekonaj się, czy warto podjąć tę misję!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry