Cyberpunk 2077 Błędy i bugi
Co wy sądzicie o bugach w tej grze. Przecież jest ich cała masa kiedy wyjdą jakieś łatki?
-
Recenzja się tworzy. Już dziś wieczorem, gdyby ktoś był chętny poczytać
0 Fajne! -
Gram na prosiaku i powiem tak może nie prze bugi ale przez tą całą nieczytelność i mapy i plecaka i uważam osobiście że gra na konsolach ma za małą czcionkę nie w napisach przy dialogach bo tą można zwiększyć ale przy opisie przedmiotów ta gra sprawia wrażenie wersji beta i jakoś nie mogę się w nią wczuć fabularnie spoko chodź zawieli nie pograłem odbiłem tego robota bojowego z siedziby maelstromu dziwnie się wto gra porostu dla mnie gram na hardzie bo lubię wyzwania w grach i narazie nie wiem za bardzo jak grać za dużo się dzieje za mało tłumaczone jeżeli chodzi o mechanikę
0 Fajne! -
Na PS5 jest wszystko ok, gdzieś tam od czasu do czasu po kilku godzinach grania zdazy się mały błąd typu, nie widoczną cała broń przeciwnika leżącą na ziemi po jego unieszkodliwianiu.
1 Fajne! -
Pytanie - docelowa, prawilna wersja CP77 na PS5 wyjdzie w formie patcha do wersji PS4 czy jako zupełnie nowe wydanie, które będzie trzeba jeszcze raz kupić?
1 Fajne! -
Konto usunięte1608048800
Będzie dedykowana wersja na next geny (właściwie to już current geny) i darmowy upgrade.
1 Fajne! -
Może do 2077 połatają gierkę na konsolach :p
0 Fajne! -
@konewko ja to jestem ciekawy jak w tym 2077 będą wyglądać gry i ogólnie technologia. Jeżeli oczywiście ludzkość nie wymrze do tego czasu.
1 Fajne! -
O jakim łataniu mówisz na konsolach ? Skoro ta gra działa dobrze na PS5 ?
0 Fajne! -
@Tomix nie wiem jak działa na PS5. Miałem na myśli oldgeny.
0 Fajne! -
Mam nadzieje, że to będzie motywacja do naprawy https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-sony-wycofalo-gre-cyberpunk-2077-z-playstation-store-powod-b,nId,4934751
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo