Plants vs zombie garden warfare 2 jak się mają serwery?
Moje pytanie do grających w plants vs zombie garden warfare 2. Ostatnio ta gra jest w promce na psn i zastanawiam się nad kupnem ale obawiam się że nie będę miał z kim grać bo serwery z racji tego że jest już nowsza odsłona tej serii będą świeciec pustkami. Czy ktoś wie jak wygląda sytuacja?
-
Jeśli nikt nie da odpowiedzi to mogę pobrać i zobaczyć jak sprawa wygląda z multi.
Ewentualnie, jeśli Ci się kalkuluje (nie wiem jaka jest cena w obecnej promce) to możesz sam sprawdzić na EA Play, bo znajduje się tam Garden Warfare 2.
1 Fajne! -
Na 30zł jest przecenione. Nie wiem nawet co to EA play.
0 Fajne! -
EA Play to taka usługa. Pobierasz aplikację z PlayStation Store, kupujesz abonament za 15 zł/msc lub 80 zł/rok i grasz w dostępne tam gry przez wybrany okres czasu. Jest ich tam kilkanaście.
Ale jak samo Plants vs. Zombie kosztuje 30 zł to sam musisz odpowiedzieć sobie na pytanie czy warto wydawać 15 zł na sprawdzenie 😉
1 Fajne! -
@Asamer no spoko oferta. Aż takim sknera nie jestem 15zl mogę wydać :) w sumie jeszcze w unravel chciałem zawsze pograć. Dzięki za podpowiedź!
1 Fajne! -
Konto usunięte1603821590
U mnie młody próbował w to grać jakoś latem i były prawie zupełne pustki. W tym nowym jest lepiej, ale też w niektórych godzinach trochę przymiera
Obie gry są w EA Access.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo