Brakujące gry | błędne okładki gier
Temat zamknięty
-
0 Fajne!
-
The Elder Scrolls IV: Oblivion - 5th Anniversary Edition (PS3)
//andreo.spc: The Elder Scrolls IV: Oblivion 5th Anniversary Edition (PS3)
0 Fajne! -
call of duty world at war na ps3 brak w bazie bo nie moge dodac ;)
//andreo.spc: Jest w bazie Call of Duty: World at War (PS3)
0 Fajne! -
Batman Arkham City oraz Arkham Asylum na PS4
//andreo.spc: Batman: Arkham City / Batman: Arkham Asylum / moje uwagi w poście poniżej
0 Fajne! -
@kinio26 Jest w bazie -> Call of Duty: World at War
@maciekpod Batman: Arkham City oraz Batman: Arkham Asylum wyszły razem na PS4 jako zremasterowana gra pod tytułem Batman: Return to Arkham
0 Fajne! -
@andreo.spc - Z racji, że okładki zaciągane są z automatu warto by było dodać parametr "Język okładki" i rozwinąć opcje "wersja językowa".
Na przykładzie Uncharted 4 - mogę ustawić wersja językowa polska, a okładka automatycznie jest po polsku, z polskim znaczkiem informującym o dubbingu. Ja jako user mogę jednak wystawiać wersję w niemieckim pudełku, która ma jedynie polskie napisy. W takim przypadku kontrahent może się poczuć oszukany, bo przecież okładki nie dodawałem ja, a wersja z napisami to również wersja "polska". Wydaje mi się, że dodanie wersji językowej "Polskie napisy" oraz parametru "Język okładki" może pomóc uniknąć wielu nieporozumień.0 Fajne! -
@andreo.spc ja się pytałem o call of duty nie o batmana, ale jak piszesz ze jest to ok ?
//andreo.spc: Racja, pomyliłem kolejność odpowiedzi w poście, już poprawiłem :P
0 Fajne! -
Nie ma Uncharted The Lost Legacy
//andreo.spc: jest -> Uncharted: Zaginione Dziedzictwo (PS4) // (Uncharted: The Lost Legacy)
0 Fajne! -
0 Fajne!
-
0 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu
Temat zamknięty
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo