oszust poza systemem transakcji
Temat zamknięty
Witam uzytkowników niestety na stronie mamy złodzieja który chce sie wymienic nie akceptujac oferty tylko normalnie podajac adres w wiadomosci tłumacząc sie ze ma juz limit wymian. Zaakceptowałem umawiajac sie ze jak wysle pierwszy i poda nr przesyłki to ja wysle odrazu lecz nie jestem tak głupi i poczekalem za jego paczką co okazało sie ze bylo to puste rozwalone pudełko. NICK UZYTKOWNIKA boson1998
-
@Asamer trafił okazję i od razu po kilkunastu minutach gra już wystawiona na profilu.
Szybko ograł to TLOU 2 😂😂😂
1 Fajne! -
...taniej kupic, drozej sprzedac... ;P
0 Fajne! -
@Asamer tak jak piszesz, oby ten portal był lepszy niż poprzedni gametrade i istniał jak najdłużej.
@maciek4281 żal dupę Ci ściska czy o co chodzi ? odpier... się gościu bo co by nie było to by Ci nie pasowało - takie mam wrażenie :)
@anecix gra nie jest na sprzedaż przecież, póki co nie na wymianę, a w profilu sobie może być, ogram na urlopie za 2 tygodnie dopiero :(3 Fajne! -
@DraGo jesteś śmieszny gościu 😂 bo kim jesteś to my już wiemy z Twojego tematu co @Asamer Ci napisał , ale Ty nawet tego nie zrozumiałeś 😁 A z tekstami "odpier.. się" to starrtuj do kolegów a nie do mnie.
0 Fajne! -
Nadal srasz żarem. Wyluzuj mordo 😀
1 Fajne! -
Widzę, że administracja jest tu jedno stronna, ja dostałem bana za pisanie "bez sensu" i "obrażanie innych" hehe ten portal schodzi na psy tak jak to było z GT..
0 Fajne! -
@realizator tak jak sam widzisz chłopaczyna się spina bo to taki janusz biznesu i boli go pewna część ciała 😄 Znów pewnie założy temat i będzie się żalił że ktoś mu nie chce sprzedać gry wartej 200zł za 70 😂😂 I jak on biedny ma zarobić 😂😂😂
0 Fajne! -
@realizator jeżeli dla ciebie poniższy obrazek jest całkowicie ok to wg mnie powinieneś pomyśleć nad swoim zachowaniem i przestać być hipokrytą.
Jeżeli przez staczanie się rozumiesz dbanie o poziom wypowiedzi to nie mam pytań. I nie wyskakuj proszę, że jestem jednostronny, bo gdyby tak było to tylko ty byś dostawał te bany.
3 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu
Temat zamknięty
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo