Playstation 5 z allegro lokalnie
Witam
Proszę o radę, otóż chce zakupić playstation 5 jednak zważywszy na sytuację jaka jest z pre orderami nie mam takiej możliwości jednak pojawiają się oferty kupna od kogoś kto ma pre ordera na allegro lokalnie, czy to bezpieczne? Czy lepiej dać sobie siana. Dzięki bardzo
-
A co myślicie o sklepie 4console tam jest przedsprzedaż ps5
0 Fajne! -
Napisz do nich maila albo zadzwoń. O ile wiem to jest prywatny sklep więc nie są partnerem jak Euro, Media Expert itd. Wg mnie zamawiając u nich dostaniesz jak będzie kolejny rzut egzemplarzy (niewiadomo czy to w ogóle polska dystrybucja będzie).
0 Fajne! -
Kilka produktow zakupionych, polecam
0 Fajne! -
@mastahluc niby tam piszą że ich dostawca gwarantuje że góra dzień po premierze będą dostępne. A jak pisałeś że to może nie być Polska dystrybucja to np mogę w konsoli nie zmienić języka na Polski czy jak?
0 Fajne! -
Przebitka 400 zł na konsoli, niech spadają - cena ostateczna sobie napisali XD
0 Fajne! -
Każda konsola ma każdy język także pod tym względem nie ma się co martwić.
Wiele takich mniejszych sklepików (patrz Allegro) posiada nowe gry czy sprzęt z zagranicznej dystrybucji. Dzięki temu są w stanie odrobinę więcej zarobić przy konkurencyjnej cenie.
0 Fajne! -
@konewko jesli zapewnia sprzet, a inni go nie maja - to czemu nie maja na tym zarobic, wolny rynek, ja jeszcze sie wstrzymuje, ale jak inni chca kupowac, czemu nie?
0 Fajne! -
To jak myślicie dać sobie siana czy zamawiać u nich, szczerze nie mam teraz żadnej konsoli bo sprzedałem swojego prosiaka za szybko, nie sądziłem że z ps5 będą takie cyrki a jak nie raz czytam że z normalnego sklepu typu media czy euro mogę kupić dopiero w Marcu to o jejciu
0 Fajne! -
Wstrzymaj się. Wszystkie konsole, które miały trafić zwyczajnie na sklep będą teraz dostępne online. Także w dniu premiery szukaj po normalnych marketach.
0 Fajne! -
Ja bym sobie odpuscil ;)
Prosimy jednak liczyć się z możliwością anulacji zamówienia w sytuacji gdy dostawca przed samą premierą okroi ilości bądź całkowicie anuluje zamówienie - w tej sytuacji zwrot pieniędzy nastąpi natychmiast!
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo