Playstation 5 z allegro lokalnie
Witam
Proszę o radę, otóż chce zakupić playstation 5 jednak zważywszy na sytuację jaka jest z pre orderami nie mam takiej możliwości jednak pojawiają się oferty kupna od kogoś kto ma pre ordera na allegro lokalnie, czy to bezpieczne? Czy lepiej dać sobie siana. Dzięki bardzo
-
No co - ktoś się świetnie bawi :-)
0 Fajne! -
@Erick0674 ludzie sobie jaja robią i podbijają ceny dla żartu
0 Fajne! -
a to przypadkiem nie jest w jakiś sposób zobowiązujące jak się licytuje na allegro?
0 Fajne! -
Lokalnie chyba nie, a i na standardowym tez nie, bo juz nie ma komentarzy dla kupujących
0 Fajne! -
Licytacja zobowiązuje cię do zapłaty. Ale co z tego? Nie płacisz i najwyżej dostaniesz maila z ostrzeżeniem. Po sądach nikt nie będzie się szlajał.
0 Fajne! -
Wygląda na to, że kot komuś wskoczył na klawiaturę i nawciskał takie kwoty. Cztery razy 🙂
I to też powinna być linia obrony 🙂
0 Fajne! -
lepiej nie kupować od byle kogo , a jak juz to z odbiorem osobistym , trzeba byc ostroznym bo juz nie raz slyszalem o tego typu oszustwach i przekretach sprzedawcy , ja bym na twoim miejscu kupil w sklepie bo tam masz gwarancje ze wszystko bedzie dzialac a u jakiejs losowej osoby nie koniecznie
0 Fajne! -
Problem w tym, że w sklepach nie ma. Dlatego ludzie się zastanawiają nad kupnem z tych szemranych źródeł.
0 Fajne! -
Poczekajcie do połowy grudnia, koleś z media expert mówił że będą, ale ile w tym prawdy to nie wiem a zaczekac dwa tygodnie to nie boli.
0 Fajne! -
Może i będą, ale przy tym zainteresowaniu to nadal nie będzie łatwa sprawa zamówić. Sprzedaż wciąż będzie online.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo