Pre-order kolekcjonerki TLOU2
Witam,
tak jak w w/w temacie. Nigdy nie zamawiałem kolekcjonerki i dlatego chciałbym zasięgnąć informacji.
Jak to bywało wcześniej... kiedy można składać takie zamówienie? tzn na ile przed premierą rozglądać się po sklepach?
Gdzie zamawiać nie pytam, bo pewnie każdy lepszy sklep będzie miał zaledwie po kilka sztuk. Chyba, że ktoś ma info gdzie najłatwiej kupić. Często słyszałem o ultimie, muve, cdp, ale w jakiś "Media..." marketach też się chyba trafi?
Z góry dzięki wszystkim za pomoc.
-
To ja jednak wolę przeznaczyć te 2500 na PS5 i jakiś tytuł startowy :P
0 Fajne! -
@konewko W wydawaniu edycji kolekcjonerskich zaczyna się chyba pościg "Kto da więcej" :D
@Majok Tak szybko, jak pojawiła się Edycja Kolekcjonerska The Last of Us Part II w rtv euro agd, tak w moment się rozeszła :)
0 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)Ja to chyba sobie odpuszczę, bo nie mogę się przekonać do tej figurki jak finalnie ma tak wyglądać
1 Fajne! -
Niech mi ktoś wytłumaczy jaki jest sens kupować grę za 800zł?
1 Fajne! -
@Masteron bo ktoś jest kolekcjonerem, bo to lubi, sprawia mu przyjemność kolekcjonowanie figurek, a zwłaszcza ta kolekcjonerka nie straci na wartości tylko drastycznie wzrośnie i wiele osób będzie ją sprzedawać dużo drożej po premierze.
0 Fajne! -
Majok Aha teraz rozumiem, a do ilu może wzrosnąć? Wzróci się gra?
0 Fajne! -
@Masteron nie wiem dokładnie, ale na 100% biznesmeni z allegro będą ją sprzedawać po 1000+
0 Fajne! -
Btw. A wie ktoś czy był pre order kolekcjonerki Cyberpunka?
0 Fajne! -
@milka_90 Cyberpunka kolekcjonerkę można chyba tylko kupić w sklepie cdp i cały czas dostępna jest https://cyberpunk.sklep.pl/nasze-produkty/8-cyberpunk-2077-ps4-kolekcjonerska-5902367640958.html
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo