Gry PS PLUS maj

Marcinek3331

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1588180284

(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1588180464

W porównaniu do poprzednich miesięcy "szału nie ma" ale na rozluźnienie gierki spoko. ;) 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1588181230

@maciej_spc w poprzednich miesiącach też dawali byle co,ale to kwestia gustu. Jak dla mnie może być tym bardziej że miałem zamiar kupić FS19. 

0 Fajne!
  •  
    1588194118

Wlasnie wg mnie w poprzednich miesiacach szalu nie bylo ogolnie gry ktore juz miale jak uncharted i ktore pewnie wiekszosc zdazyla ograc. Tym razem 2 tytuly ktorych nie mam i w ktore nigdy nie gralem a zawsze chcialem sprobowac FS 2019 a teraz bedzie okazja. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1588227240

Wszysyko zależy tak na prawdę od gracza. Ja się bardzo cieszę na widok Cities:Skylines bo miałem właśnie zakupić ten tytuł.

0 Fajne!
  •  
    1588232281

Ha ha ha - moja reakcja na te "gry"

Jak miałem x360 to trochę zazdrościłem graczom ps3 darmowego multi i gier które dostawali co miesiąc, teraz jak kupiłem ps4 to po części podziwiam X1 za gamepassa

0 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1588239650

Skończył mi się Ps+ 15 Kwietnia, pomyślałem poczekam do maja, zobaczę jakie gierki doda sony do Ps+ na maj, teraz stwierdziłem że jednak się wstrzymam do czerwca :), i tak mam w co grać. FS2019,Cities: Skylines to nie moje klimaty, dla tych co się poszczęściło, życzę miłego grania.

3 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1588243851

@realizator Podziwaj też czasem opisy usług, bo gamepassa możesz porównać do Ps Now a Ps Plus do Game With Gold.

1 Fajne!
  •  
    1588247049

@Asamer nie ma co porównywać ps now do gamepassa bo ps now nie ma w Polsce a gry w gwg czasem są lepsze niż w plusie.. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1588249031

@realizator Nie śledzę gwg w ogóle, więc wierzę na słowo 🙂 Ale wiadomo, wszędzie zdarzają się słabsze miesiące.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1588269619

@Masteron racja. Tym batdziej ze w czerwcu beda promocje z okazji Days of play.

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Kolejna część, te same problemy? Sniper Elite: Resistance - recenzja gry (XSX/XRP/XCG)
3 kwietnia 2025

Resistance przenosi nas w realia okupowanej Europy, gdzie każdy strzał może zmienić bieg historii. Czy nowa odsłona serii utrzymuje wysoki poziom, czy może snajperska legenda traci celność? Przekonaj się, czy warto podjąć tę misję!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry