Limit transakcji
Temat zamknięty
Chcialbym poinformowac szanownych Administratorow, ze nalozonym przez was limitem zmuszacie nas do korzystania z innych rozwiazan, niz wymiengry.pl
-
Ehh to nie tak ;)
Po prostu limit jest nałożony, by nie handlować grami na potęgę. A to już nie Twoja wina, że akurat ja musiałem kupić Syndicate, by mieć do kolekcji i wymienić się Spidermanem na RE2, które obecnie po prostu jest lepszym towarem.
0 Fajne! -
Możesz się zweryfikować i zwiększyć limit.
1 Fajne! -
Tu chodzi o mnie, nie o @Lani :)
Ale to prawda, zweryfikowany ma większy limit.
0 Fajne! -
Trochę z tym limitem jest problem, chociaż sam wykorzystałem 1/5 tego co posiadam w tym miesiącu z racji, że gier na XO jest jeszcze mało.
Na gametrade można było przykombinować wymianami i zrobić 10 wymian w ciągu tygodnia, żeby dostać grę, na którą oczekuje użytkownik z grą, którą chcesz.
Jednak to nie jest gametrade, zasady są inne i trzeba to jakoś ogarniać.
Trzeba przemyśleć wymianę zanim coś się naklika, bo potem może być okazja, a wymian brak.
0 Fajne! -
A gdy chce wymienic gre, mam 1 wolne miejsce na transakcje a drugi uzytkowni nie - co wtedy?
0 Fajne! -
No to trzeba czekać aż jemu odnowi się limit.
0 Fajne! -
1 Fajne!
-
Mam nadzieję, że administracja w żadnym wypadku nie zniesie limitu. Od samego poczatku, gdy tylko pojawił się temat nowej strony jestem za limitem, gdyż to jeden z lepszych sposobów na ograniczenie szalejących handlarzy. Masz weryfikację, która pozwala na więcej transakcji, ze spokojem będziesz miał w co grać przez ten miesiąc ;)
0 Fajne! -
@Lani Jest to celowy zabieg i jeden z kroków, który ma pomóc w walce z "januszami". Na poprzedniej stronie, w pewnym momencie, zaczęło to być istną plagą.
0 Fajne! -
Janusza to nie rusza. Dla mnie, tak jak jest to nie problem bo i tak tego nie wykorzystam z tym że obiektywnie taki Janusz biznesu może to obejść na patencie i to nie jednym zapewne.
Powiedzmy załóż 10 albo i więcej (light) kont i taka głowa biznesowa będzie przekierowywać klienta na jakieś z nich gdzie zawsze wolne miejsce się znajdzie jak nie to założy nowe. W opisie gry napisze "dla xyz" dla wierzytelności i .
Jeden odpuści ze strachu że przewał, kto inny kupi / wymieni.0 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu
Temat zamknięty
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo