Mój profil > Ogłoszenia

Bombowacena Sklep

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1553779572

Czy pracujecie nad funkcją filtrowania gier w bazie ogłoszeń danego użytkownika ? Tak żeby u osoby mającej gry na różne konsole, mógł zobaczyć tylko na tą która mnie interesuje ?

•  
    1558117413

Witam ponownie nie chcę być upierdliwy ale sytuacja zaczyna być żenująca brak możliwości edytowania ogłoszeń jest podstawą takich stron jak ta a tu taka wtopa .

Więc pytam kiedy to w końcu będzie ?

Panie KROWEK czy tydzień trwa miesiąc :) ?

0 Fajne!
  •  
    krowek Admin
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1558171484

@kasiorek Proszę o cierpliwość, pracujemy nad tym. Realizacja innych zadań potrwała trochę dłużej niż zakładałem. Zastanawiałem się jeszcze czy nie będzie to problemem w sytuacji gdy ktoś zmieni cenę w ogłoszeniu, a kilka sekund później inna osoba do tego ogłoszenia złoży ofertę i tego nie zauważy, lub zaakceptuje taką ofertę. Chciałbym zabezpieczyć takie sytuacje i jeszcze wyświetlać jakiś komunikat, że ogłoszenie było edytowane. Co o tym sądzisz?

0 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1558172875

@krowek

Takie rozwiązanie może być ok w postaci komunikatu, ale widocznego do 24h od edycji.

1 Fajne!
  •  
    1558178947

Nie wiem czy technicznie da się to rozwiązać zakładając że edytuję ogłoszenie to zmiany jego następują o godzinie 00:00

0 Fajne!
  •  
    1560543383

Witam ponownie jest to dla mnie trochę żenująca sprawa bo nigdy się o nic nie prosiłem tyle razy lecz nie lubię takich spraw pozostawionych chodzi tu dokładnie o OKŁAMYWANIE innych użytkowników przez ADMIN.......ja rozumiem że są sprawy ważne i ważniejsze lecz jak ktoś coś piszę że działa nad jakąś sprawą i przez ponad miesiąc nie ma żadnego odzewu to jest raczej strasznie irytujące nadal mam nadzieję że się coś zmieni i w końcu weźmiecie się do pracy i zrobicie tak podstawową rzecz jak SORTOWANIE GIER  i dacie znać w ciągu kilku dni że tak zrobiliśmy to udało się to nie jest średniowiecze mamy to .

Z ŻALEM Kasiorek 

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1560549228

Oni nie są robotami. Mają rodziny, pracę, własne prywatne sprawy, a stroną zajmują się w wolnych chwilach. Nie zdajesz sobie chyba nawet sprawy, że napisanie jakiekogolwiek skryptu to nie jest relaks przed kompem z piwkiem, a ciągłe pisanie kodu i sprawdzanie czy on w rzeczywistości działa. Jasne, że gdyby robili tylko to to ten skrypt byłby gotowy miesiąc temu, ale nie bierzesz pod uwagę powyzszych spraw, o ktorych napisalem na samej gorze. I to nie jest takie proste jak myslisz.  Kto Ciebie okłamał? Nikt. Napisali, że zrobią to zrobią. Mam z nimi kontakt co 2-3 dni i możesz mi wierzyć albo nie, ale robią dużo. 

>weźmiecie się do pracy

Tego nawet nie będę komentować, bo musiałbym być niegrzeczny.

0 Fajne!
  •  
    1560581322

to jest wypowiedz z przed 2 miesięcy .

@kasiorek  Obecnie pracujemy nad automatyzacją pewnych czynności, żeby chłopaki mieli więcej czasu na dodawanie nowych rzeczy.
    W następnej kolejności dodamy zarządzanie powiadomieniami w profilu, czarną listę i edycję ogłoszeń. Być może uda się to zrealizować do końca przyszłego tygodnia, ale nie chcę obiecywać ;)

Chciał bym podkreślić słowa  ( Być może uda się to zrealizować do końca przyszłego tygodnia, ale nie chcę obiecywać . )

rzeczachrobią

sytuacjirzetelnąktóregopo prostuznaleźć

Podsumowującktórzystworzyli

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1560603981

@konewko Dziękuje za wyjaśnienie.

@kasiorek Edycja ogłoszeń jest już na ukończeniu, testujemy poprawność jej działania i wprowadzamy poprawki.  

2 Fajne!
  •  
    1564732224

Chciał bym serdecznie podziękować za ta wspaniałą robotę jak Edycja własnych ogłoszeń zaoszczędzi to czasu i nerwów ŚWIETNA ROBOTA .

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1564736070

@kasiorek dziękujemy za miłe słowa ;) 

Btw. w wdrożonym update v1.1.0 jest już uruchomiona filtracja ogłoszeń w bazie danego użytkownika, o której @danek33 wspominał.

Lista wprowadzanych zmian

2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (23–29 grudnia 2024)
27 grudnia 2024

Zobacz, co czeka na fanów gier tuż przed świętami! Sprawdź nasz wpis o nadchodzącej premierze wyjątkowej przygodówki, która przenosi graczy do alternatywnej rzeczywistości stolicy Polski.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry