Mój profil > Ogłoszenia
Czy pracujecie nad funkcją filtrowania gier w bazie ogłoszeń danego użytkownika ? Tak żeby u osoby mającej gry na różne konsole, mógł zobaczyć tylko na tą która mnie interesuje ?
-
Witam ponownie nie chcę być upierdliwy ale sytuacja zaczyna być żenująca brak możliwości edytowania ogłoszeń jest podstawą takich stron jak ta a tu taka wtopa .
Więc pytam kiedy to w końcu będzie ?
Panie KROWEK czy tydzień trwa miesiąc :) ?
0 Fajne! -
@kasiorek Proszę o cierpliwość, pracujemy nad tym. Realizacja innych zadań potrwała trochę dłużej niż zakładałem. Zastanawiałem się jeszcze czy nie będzie to problemem w sytuacji gdy ktoś zmieni cenę w ogłoszeniu, a kilka sekund później inna osoba do tego ogłoszenia złoży ofertę i tego nie zauważy, lub zaakceptuje taką ofertę. Chciałbym zabezpieczyć takie sytuacje i jeszcze wyświetlać jakiś komunikat, że ogłoszenie było edytowane. Co o tym sądzisz?
0 Fajne! -
Takie rozwiązanie może być ok w postaci komunikatu, ale widocznego do 24h od edycji.
1 Fajne! -
Nie wiem czy technicznie da się to rozwiązać zakładając że edytuję ogłoszenie to zmiany jego następują o godzinie 00:00
0 Fajne! -
Witam ponownie jest to dla mnie trochę żenująca sprawa bo nigdy się o nic nie prosiłem tyle razy lecz nie lubię takich spraw pozostawionych chodzi tu dokładnie o OKŁAMYWANIE innych użytkowników przez ADMIN.......ja rozumiem że są sprawy ważne i ważniejsze lecz jak ktoś coś piszę że działa nad jakąś sprawą i przez ponad miesiąc nie ma żadnego odzewu to jest raczej strasznie irytujące nadal mam nadzieję że się coś zmieni i w końcu weźmiecie się do pracy i zrobicie tak podstawową rzecz jak SORTOWANIE GIER i dacie znać w ciągu kilku dni że tak zrobiliśmy to udało się to nie jest średniowiecze mamy to .
Z ŻALEM Kasiorek
0 Fajne! -
Oni nie są robotami. Mają rodziny, pracę, własne prywatne sprawy, a stroną zajmują się w wolnych chwilach. Nie zdajesz sobie chyba nawet sprawy, że napisanie jakiekogolwiek skryptu to nie jest relaks przed kompem z piwkiem, a ciągłe pisanie kodu i sprawdzanie czy on w rzeczywistości działa. Jasne, że gdyby robili tylko to to ten skrypt byłby gotowy miesiąc temu, ale nie bierzesz pod uwagę powyzszych spraw, o ktorych napisalem na samej gorze. I to nie jest takie proste jak myslisz. Kto Ciebie okłamał? Nikt. Napisali, że zrobią to zrobią. Mam z nimi kontakt co 2-3 dni i możesz mi wierzyć albo nie, ale robią dużo.
>weźmiecie się do pracy
Tego nawet nie będę komentować, bo musiałbym być niegrzeczny.
0 Fajne! -
to jest wypowiedz z przed 2 miesięcy .
@kasiorek Obecnie pracujemy nad automatyzacją pewnych czynności, żeby chłopaki mieli więcej czasu na dodawanie nowych rzeczy.
W następnej kolejności dodamy zarządzanie powiadomieniami w profilu, czarną listę i edycję ogłoszeń. Być może uda się to zrealizować do końca przyszłego tygodnia, ale nie chcę obiecywać ;)Chciał bym podkreślić słowa ( Być może uda się to zrealizować do końca przyszłego tygodnia, ale nie chcę obiecywać . )
rzeczachrobią
sytuacjirzetelnąktóregopo prostuznaleźć
Podsumowującktórzystworzyli
0 Fajne! -
@konewko Dziękuje za wyjaśnienie.
@kasiorek Edycja ogłoszeń jest już na ukończeniu, testujemy poprawność jej działania i wprowadzamy poprawki.
2 Fajne! -
Chciał bym serdecznie podziękować za ta wspaniałą robotę jak Edycja własnych ogłoszeń zaoszczędzi to czasu i nerwów ŚWIETNA ROBOTA .
2 Fajne! -
@kasiorek dziękujemy za miłe słowa ;)
Btw. w wdrożonym update v1.1.0 jest już uruchomiona filtracja ogłoszeń w bazie danego użytkownika, o której @danek33 wspominał.
2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo