Nagrody za aktywność w Klubie Rozwoju
Hej, ogromne podziękowania dla wszystkich, którzy aktywnie udzielali się w Klubie Rozwoju WymieńGry na forum.
Dzięki Waszej pomocy wprowadzamy kolejne ulepszenia do serwisu i planujemy nowe, na podstawie pomysłów, które zgłosiliście.
W nagrodę każda osoba, która zgłosiła pomysł lub dodała swoją opinię w klubie, otrzymuje pakiet transakcji Premium.
3 transakcje (ważne 3 miesiące) otrzymują:
@kenny2612
@Ratnay
@mastahluc
@MaciejJB
@dawid2601
@NightShadow
@marcints
2 transakcje (ważne 3 miesiące) otrzymują:
@Lejenn
@Piksel091
@miroslav
@Masteron
@MediaWorm
@Andqwerty909
@michal7_pl
@skuniarz
@filaprzemek
@Flisek
Na ten moment dołączanie do Klubu Rozwoju dostało wstrzymane. Jeśli na forum nie masz dostępu do sekcji "Klubu Rozwoju WymieńGry" to znaczy, że nie jesteś członkiem.
Jeżeli chcesz zaangażować się w rozwój serwisu lub masz pomysł na nowe funkcje/ulepszenia, napisz do nas na kontakt@wymiengry.pl lub do mnie na priv.
-
Dziękuję za odznaczenie. Sama przyjemność po mojej stronie, jeśli chodzi o kwestię rozwoju WG.
4 Fajne! -
Piękna sprawa, bardzo miło być częścią wyróżnionej grupy. Daje motywacje do dalszego udziału w rozmowach :) Dzieki!
4 Fajne! -
Ja również bardzo dziękuję! Zawsze chętnie dołożę swoje trzy grosze, o ile będę mieć coś w miarę mądrego do powiedzenia ;)
Swoją drogą — będąc tutaj od samego początku, świetnie mi się obserwuje podejście zespołu do użytkowników i ich sugestii. 0by portal wciąż z powodzeniem się nam rozwijał i zyskiwał na popularności.
4 Fajne! -
Miło, dzięki 😉
W sam raz na nadchodzącą wymianę RE2.
3 Fajne! -
Podziękował! Cieszy fakt, że głos społeczności WG jest dla was ważny. Oby tak dalej!
2 Fajne! -
Dzięki wielkie za wyróżnienie :) oby, jak najwięcej użytkowników się pojawiło 👍1 Fajne!
-
Dziękuję bardzo za nagrodę. :-)
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo