Podsumowanie roku 2021
https://wrapup.playstation.com/pl-pl/
Jak zwykle Playstation przygotowało podsumowanie ubiegłego roku, które jest już dostępne (do 20 lutego). Jak tam się to przedstawia u Was? ;)
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
-
o 400 godzin mniej z względu na granie tylko po dwie trzy godziny późnym wieczorem ale i tak jest dobrze majac pracę małe dziecko itp 😉😉
0 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)tak mało godz gdyż od września do grudnia zrobiłem sobie przerwę od konsoli, o dziwo nie chciało się grać
0 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
0 Fajne! -
@ArdianoX 250 h w valhalle szacun za wytrwałość mi platyna zajęła 150 godzin i koniec był już męczący
0 Fajne! -
@Laska Platyna + Dlc 100% + wszystkie eventy xD teraz mam przerwę bo konsola w serwisie i dobrze bo ta gra końca nie ma.
0 Fajne! -
@ArdianoX podziwiam serio 😉
0 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
U mnie trochę inne liczby niż na PS5 gdzie np w FC6 gralem niby 65 godzin
0 Fajne! -
Warto dodać, że w nagrodę można pobrać też zestaw awatarów. Może się komuś spodobają.
1 Fajne! -
Fajnie, że możecie skorzystać z podsumowania i gratuluję wyników 👌 Niestety, u mnie strona zwraca błąd 404... Problem ma raczej sporą skalę, sądząc po komentarzach na oficjalnym blogu PlayStation. Ktoś z Was też nie może otrzymać podsumowania roku?
0 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)U mnie tak
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo