Ps plus lipiec 2021
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)Już ograne zapewne przez większość ale do biblioteki można dodać
-
1 Fajne!
-
@Masteron Nie każdy bohater nosi pelerynę! Dzięki za info 😋
2 Fajne! -
@Asamer heh dzięki😅, miłej gry. Piona 🖐
2 Fajne! -
@mastahluc no ale to cała wersja? bo na zdj jest wersja próbna
0 Fajne! -
A zobacz, nie zwróciłem uwagi. Nie pobierałem bo gram w wersję dla PS5. Ktoś mógłby sprawdzić jak ma ochotę.
0 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)@mastahluc @kinio26 jeżeli chodzi o mnie, mam pełną wersje na ps4/ps5 dzięki aplikacji Ps Store na telefonie ,teraz przed chwilą, odpaliłem konsole Ps4,uruchomiłem sklep wpisałem A Plague tale:Innocene i mam normalnie pełną wersje gry do pobrania.
0 Fajne! -
Fanfary jednak przedwczesne. To tylko wersja testowa (zablokuje się po np. godzinie grania).
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
1 Fajne! -
Miło po dłuższej przerwie wrócić do Coda 😊 Ale mam wrażenie, że w tej części pistolety maszynowe są strasznie mocne ...
1 Fajne! -
Poradzicie mi? Kupiłem ps plus na rok, kiedy go najlepiej aktywować żeby odebrać gry z lipca i na koniec subskrypcji zgarnąć jeszcze gierki😅?
0 Fajne! -
Gry na nowy miesiąc zawsze są dostępne w pierwszy wtorek danego miesiąca około godziny 12. Także policz sobie z kalendarzem kiedy wypada ci najkorzystniej aktywować.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo