Słuchawki
Tak sobie pomyślałem że ruszę dla was z tematem , wkońcu dużo ludzi się pyta jakie kupić słuchawki dla naszego plejaka?.A więc zapraszam was do dyskusji .Tutaj polecamy innym graczom słuchawki które według was są godne polecenia.Rozpoczynam od siebie a więc zaczynamy .Mając styczność z róznymi słuchawkami na rynku testując różne rodzaje słuchawek ,oczywiście nie wszystkie bo za dużo tego , a też nie jestem osobą zbyt bogatą napomknę wam coś na ten temat.Testując słuchawki dedykowane z sony itd .Trafiłem na przewodowe (co nie każdemu przypadnie do gustu)Nie jest to reklama żadnej z firm ale moje osobiste odczucie,z racji używania tego zestawu. Z czystym sumieniem polecam wam słuhawki Hyper x Cloud 2 stosunek ceny do jakości .Czekam na wasze opinie i wasze propozycję .Pozdrawiam i liczę na waszą aktywność :)
-
Ja używam Sony Wireless Headset 2.0. Jakość dźwięku bardzo mi odpowiada. Nie jestem audiofilem itp., ale słyszę różnicę pomiędzy tymi słuchawkami czy innymi tanimi (przerabiałem różne modele przewodowych Samsungów i Sony). Kupiłem od znajomego za niewielkie pieniądze i uważam to za jeden z bardziej udanych zakupów. Ostatnimi czasy wymieniłem jedynie baterię na większą chociaż i tak ładuję je częściej niż bym chciał.
Przy okazji zapytam - miał ktoś przyjemność wymiany gąbek na uszy w tym modelu? Gdzie zamawialiście? W tych gąbkach, na które natrafiam nie ma informacji o kompatybilności z tym modelem. Nie wiem czy te z wersji Gold pasują.
1 Fajne! -
Też mam HyperX Cloud i jestem bardzo zadowolony :)
1 Fajne! -
Miałem Creative Soundblaster BLAZE - dobra jakość w rozsądnej cenie - 8/10
Aktualnie Creative AURVANA Platinum - dość zaawansowany gadżet, nie należy do tanich - mocne 9/10
1 Fajne! -
@xyhu z ciekawości zerkłem sobie na neta ciekawe te twoje AurVana , jak to mówią jak kogoś stać czemu nie :P a jak z basikiem u nich mocno kopie po uszach? :)
0 Fajne! -
@Marcin_Tedy Baaardzo mocno i czysto, magnesy neodymowe i 3 profile elektronicznego wytłumiania robią swoje.
Co prawda Bluetooth zaniża jakość, ale po kablu jest rewelka. Polecam :)
1 Fajne! -
@xyhu może kiedyś się skuszę na nie póki co muszę uzupełnić swoją kolekcję, dzięki za odpowiedz pozdrawiam :)
1 Fajne! -
Sony Wireless Headset 2.0 tak samo je mam i są genialne , gorąco polecam .
0 Fajne! -
Ja z Sony Wireless Headset 2.0 miewam problemy, po prostu dźwięk ustaje, przerywa, haczy, itp. Tak falami zawsze w różnych momentach.
0 Fajne! -
Ja nie mam z nim problemów. Masz dużo bezprzewodowych sprzętów w momencie używania go obok siebie?
0 Fajne! -
Hmm... mam telewizor pod wifi i prosiaka pod wifi, czasami też telefon. Myślisz, że tu może być problem?
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo