Xbox Series X znamy wygląd / co sądzicie?
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
-
Osobiście taki minimalizm jest w moim guście a wygląd sprzętu to również istotna cecha brana przeze mnie pod uwagę przy zakupie.
Odpycha mnie ich polityka oraz kurs, jaki obrali już przy tej generacji, więc raczej ja w iksy już się nie pcham, lecz ładne to muszę przyznać.
A wam taki styl podoba się czy raczej nie?0 Fajne! -
W życiu bym się nie spodziewał, że zobaczę kiedyś pionową konsolę. Dość ciekawe podejście przy projektowaniu i dość spore rozmiary, ale przynajmniej nie będzie problemu z chłodzeniem. :)
Osobiście konsola mi się bardzo podoba, lubię taki minimalizm. Xbox SX kojarzy mi się z bezkompromisowością i z byciem pewnym siebie.
Jeszcze niech wróci sytuacja z siódmej generacji, gdzie wydawali solidne tytuły na wyłączność co roku i jako wielki fan zielonych, będę spełniony. :)
1 Fajne! -
Chyba ostatnia rzecz przy zakupie której zwracałbym uwagę na wygląd... naprawdę bardziej mnie interesuje jak wygląda burak czy skarpetki, które kupuje.0 Fajne!
-
Tak naprawdę kwestia gustu. Przy zakupie bardziej by mnie interesowały parametry konsoli i gry dostępne, wygląd dodatek nic więcej. A jeśli miałabym wybierać który z wyglądu mi się podoba to Xbox bardziej mi się podoba niż ps5.1 Fajne!
-
@Lewels95 ciekawe, bo wyglądu ps5 nie znamy.
1 Fajne! -
@konewko pewnie mu chodziło o wygląd devkita PS5
1 Fajne! -
Czyli porównujemy devkit PS5 do tego jak wyglądać ma nowy Xbox. Jeszcze lepiej...
Ode mnie tyle, że wygląda jak głośnik i nie zainteresuję nim wcale póki nie będzie miał exów tylko na konsolę.
1 Fajne! -
Dla mnie wygląd spoko. Chociaż nie wejdzie mi w szczelinę gdzie obecnie stoi PS4 :)
Zapowiada się bardzo ciekawa generacja. Jeśli Microsoft zrealizuje obietnicę "nowy tytuł od wewnętrznego studia co kwartał" i nie będą to jakieś popierdółki, to trzeba będzie zaopatrzyć się w obie konsole. PC służy mi do innych celów niż gry.
2 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
2 Fajne! -
@konewko i nie będzie miał... tzn pewnie czasowe, a i tak wszystko ograsz na pc. Jakby się teraz M$ rakiem wycofał z tego, że ich exy mają być w Game Passie to byłby dick move jak ten z próbą wprowadzenia DRMu na początku tej generacji.
@Dionysos spodziewaj się, że raz na rok, może dwa razy, dostaniesz porządny tytuł AAA, a reszta to będą jakieś popierdóły online typu Sea of Thieves albo coś czemu bliżej do indyka.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo