"Automator"
Brakuje mi na tym portalu czegoś, co było na gametrade - automatora, czyli funkcji, która pokaże nam, kto poszukuje gry, którą wystawiliśmy w ogłoszeniu oraz da dodatkową informację przy użytkowniku, który szuka naszej gry, a na wymianę oferuje grę poszukiwaną przeze mnie.
-
Przecież jest coś takiego.. w zakładce "mój profil" > poszukujący
1 Fajne! -
Taka funkcja jest już w przygotowaniu. Sam zgłaszałem jakiś czas temu bo to faktycznie przydatna rzecz.
0 Fajne! -
Fajne też, że było można usuwać ogłoszenia które nas nie interesowały przez to miałeś dostęp do nowych i tych nieprzeglądniętych co pozwalało na oszczędność czasu oglądania tych samych ofert.
0 Fajne! -
@danek33 To twój sklepik nie bierze wszystkiego byleby się opłacało?
6 Fajne! -
Rozmawiamy o jakichś sklepikach czy automatorze, bo nie rozumiem?
0 Fajne! -
Powiedziałbym, że ta funkcja jest... na głównej tablicy. Przecież pojawiają się oferty z grami, które poszukujemy albo kto szuka tytułów przez nas wystawionych... może trochę wypadałoby to podrasować zamiast pakować się w jakieś archaizmy po gmt.
0 Fajne! -
@mastahluc mamy 2 miesiące później. Jak idą przygotowania? :) To był killer feature gametrade szczerze mówiąc ...
0 Fajne! -
0 Fajne!
-
W fazie testów i dalszego kodowania. Zgodnie z waszymi prośbami wzięliśmy się za czarną listę, która jest na ukończeniu. Pandemia odbiła się również na nas i zmusiła do wstrzymania/spowolnienia niektórych prac. Dzięki za wyrozumiałość.
1 Fajne! -
Jakiś update w sprawie automatora?
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo