Cyberpunk 2077 ps5
-
@Nyxa11 ograłem Cyberpunk 2077 trzy dni temu i posłuchaj,fabuła, misje poboczne kozak naprawdę! Jeżeli chodzi o Fpsy? utrzymuje 60FPS jest git, raz na jeden dzień napewno ciebie wywali z gry na 100%. Sam grę zakupiłem w kwietniu i dopiero teraz ją ograłem, napewo nie jest to co było rok temu ale są jeszcze drobne rzeczy do poprawki, i poza tym ma wyjść ponoć nowy update 1.5 w lutym "chyba"
0 Fajne! -
Gra na PS5 jest emulowana z PS4 Pro obecnie, jedyną różnicą jest 60 fps.
Patch na PS5 ma wyjść do 31 marca.
0 Fajne! -
Dzięki bardzo, zakupię sobie, bo widzę, że na ps store jest za stówkę to ewentualnie jeszcze przeczekam wtedy do patch'a.
0 Fajne! -
Ja grałem nic mnie nie wywalało z gry :) bugi od czasu do czasu 60fps jest :) ps5 normalnie śmiga
1 Fajne! -
@Patrykos Normalnie śmiga zrobić screena? :)
0 Fajne! -
@Masteron śmigać pewnie śmiga, ale nie wierzę, że ma stałe 60 bez względu na lokację.
0 Fajne! -
@konewko masz prawo do swojego zdania, ale ja wiem swoje.
0 Fajne! -
Grałem w ten syf na premierę na ps4 i dałem nabić się w butelkę, może teraz jest inaczej na PS5...
0 Fajne! -
Jest
1 Fajne! -
@realizator mam tak samo jak Ty. Chciałem jeszcze zwrócić tą grę , bo była taka opcja zorganizowana przez CD projekt Red. Zwrot został niezaakceptowany , ponieważ skan faktury był dla nich za małym dowodem, że to ja jestem właścicielem gry. Od tamtej pory zero szacunku dla Kicińskiego
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo