Euro Agd RTV - wycofało pre-ordera na The last of Us 2

realizator

1591523091

Cześć ! Jak ktoś zamawiał edycję specjalną w/w gry lub kolekcjonerkę to niech  sprawdzi e-mail.

Napisałem do nich jakoś parę dni temu kiedy mogę spodziewać się gry i jak będzie w końcu z dostawą to dostałem odpowiedź:

"produkt jest niedostępny. Nie mamy również gwarancji czy będzie możliwość sprowadzenia go teraz czy w późniejszym czasie, przepraszamy" po czym zamówienie ze strony znikło jak bańka mydlana. 

Eeeehh, aż chce się krzyknąć $%%%%

•  
    1591621100

@Majok Z tym to różnie. Z ff 7 w edycji specjalnej dostałem nic :) Przez dwa tygodnie mnie zwodzili że gra przyjdzie itp. A potem anulowali zamówienie :P Ale fakt faktem 40 zł zawsze na pizze piwko zostanie XD

0 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1591633933

@Majok

Allegro Lokalnie to taki OLX czyli wystawianie ogłoszenia bez zawarcia transakcji. Jak wystawiając weźmie płatną opcję to może wystawić i Lokalnie i na normalnym Allegro i wtedy ochrona kupujących obowiązuje. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1591638154

@mastahluc Przecież jak wystawi na allegro lokalnie to widoczne jest też na zwykłym, napisałem do niego żeby wystawił na zwykłym allegro to najpierw ściemniał że nie wystawi, bo wyższa prowizja a akurat jest tylko 0,10% wyższa, a dzisiaj napisał że wystawił i podał mi linka, ale nie zdążyłem kupić i zakończył.Teraz widzę że znów wystawił 200 sztuk i 10 kolekcjonerek ( gdzie ma napisane że posiada tylko 10 a wcześniej już 4 sprzedał).A co do tego allegro lokalnie to niezły syf to jest, czytałem ten ich regulamin , że aż napisałem do nich spytaniem  w którym momencie dochodzi tam do zawarcia transakcji.A typa <ciach> nie będę tracił nerwów żeby 30pln przycebulić

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1591638727

@Majok

Może coś pomyliłem, ale kojarzę, że są opcje z możliwością kupienia normalnie i lokalnie albo tylko jako ogłoszenie na lokalnie.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1591640745

@mastahluc jak wystawiasz na lokalnie to jest widoczne na zwykłym i lokalnie, a jak na zwykłym to tylko tam 

0 Fajne!
  •  
    1592302772

dostałem dzisiaj smsa z prośbą o potwierdzenie terminu dostawy... ma być na piątek :)

0 Fajne!
  •  
    1592326926

@milka_90 ja natomiast dostałem e-maila, że kurier przyniesie mi za darmo pod same drzwi... rzekomo w piątek ..

0 Fajne!
  •  
    1592336094

@realizator darmo to przynoszą każdemu do domu akurat :) 

Ważne, że w ogóle się odezwali i zdeklarowali, bo przy premierze FFVII to w dwóch sklepach w dniu premiery nie było tematu, że ktoś napisał czy zadzwonił i w ogóle na premierę egzemplarzy nie było. 

0 Fajne!
  •  
    1592490131

btw. czy jest coś takiego, że można wystawić grę, której się nie ma? bo ludzie już oferty z tlou2 powrzucali i też z opisami, że będzie dostępna po kilku dniach jak ogra xD

Albo inne jakieś akcje, że już dzisiaj ktoś na wymianę wystawia... co to jest za dziwna praktyka.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1592491426

@milka_90

Jak gra jest w bazie to możesz dodać ogłoszenie. Nie ma blokad wg daty premiery.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Hazelight Studios – gwarancja jakości? Recenzja Split Fiction (PC)
6 kwietnia 2025

Czy w obecnych czasach są jeszcze studia, którym możemy zaufać, że wydadzą naprawdę dobrą grę? Czy w gamedevie są twórcy, którzy konsekwentnie dostarczają wysokiej jakości produkcje? Wraz z tymi pytaniami zapraszam do recenzji gry Split Fiction.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry