Ghost of Tsushima - data premiery!
Oszczędzajcie kasę ponieważ nadchodzące miesiące będą bardzo owocne dla posiadaczy PS4. Sony podało oficjalną datę premiery długo wyczekiwanego Ghost of Tsushima.
Duch nadejdzie niecały miesiąc po The Last of Us Part II czyli już 26 czerwca!
PS. Nie zapomnijcie, że można się wymienić za tę grę i tą grą ;)
(Zaloguj się żeby zobaczyć filmy)
-
Mocna fabuła się zapowiada i to mi się podoba! :)
1 Fajne! -
do czego można ducha porównać?
0 Fajne! -
Ciężko na ten moment do czegoś to porównać. Raczej nie będzie to tak wymagająca gra jak coś z Soulsów. Ot gra akcji - walka na miecze, wspinaczka, skradanie się. Kojarzysz stare Tenchu? Mi się z tym najbardziej kojarzy.
1 Fajne! -
tak kojarzą tenchu ale za młodu to była dla mnie zbyt wymagającą gra a soulsow nigdy się nie złapie więc chyba na gameplay poczekam :p
0 Fajne! -
0 Fajne! -
polska lokalizacja wydaje się super zrobiona, ale myślę, że japoński dubbing i polskie napisy to będzie jednak trochę lepszy klimat :)
1 Fajne! -
nic mnie tak nie irytuje jak japoński i niemiecki :D
1 Fajne! -
Będzie polski dubbing także przeżyjesz. Ja zobaczę czy lepiej będzie się grało z angielskim czy japońskim dubbingiem (o ile będzie taki wybór).
0 Fajne! -
W czerwcu TLOU 2 a w okolicach lipca GoT, trzeba szykować miejsce na półce.
@mastahluc ja to bym brał trochę z dystansem to co pokazują w tych filmikach z w/w gry przez Ciebie bo finalnie może być inaczej, tak czy siak lepiej poczekać na oficjalną rozgrywkę z gry.
1 Fajne! -
ja dalej nic nie potrafię wyciągnąć z tego gameplayu więc będę się wstrzymywać np wciągnęło mnie demo FF VII więc tu bardziej kieruję Swoje uczucia ;p
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo