Najbardziej niewiarygodne tytuły gier
Na WWG była zabawa w zgadywanie czy dana planszówka istnieje czy jest zmyślona (prawda czy fejk? labirynt gier i miraży − PUDEŁKO NONSENSU #5)
Jestem ciekaw w sumie czy twórcy gier wideo są równie kreatywni? Jakie znacie najbardziej odjechane, dziwaczne albo może niezręczne tytuły gier komputerowych? To znaczy po prostu takie, że aż trudno uwierzyć, że takie coś powstało?
Mi od razu oczywiście przychodzi do głowy słynny "Symulator Kozy", ale z drugiej strony jest na tyle znany, że chyba wszyscy już się z nim oswoili trochę XD
-
Na Steamie jest pewnie takich gierek w pytę. Ja tak na szybko to kojarzę "I am bread" na PS4.
4 Fajne! -
Symulator kamienia to jest dopiero kosmos.
2 Fajne! -
Właśnie chciałem o tym napisać - recenzowałem to kiedyś :-)
W dzisiejszych czasach niektórym ciężko będzie przełknąć tytuł Fat Princess.
1 Fajne! -
Shower With Your Dad Simulator 2015: Do You Still Shower With Your Dad
A symulator kąpieli z ojcem znacie?
4 Fajne! -
Stajnia marzeń: Wiosenna przygoda. Już widzę oczami wyobraźni co się tam na Teutatesa wyrabia! A tak na poważnie jest to gra o koniach dla dziewczynek wydana przez City interavtive.
3 Fajne! -
@Erick0674 nie.
0 Fajne! -
Chyba nikt nie grał w japońskie gry.
Is it wrong to pick up girls in a dungeon?
Irritating Stick
Mister Mosquito
Akiba’s Trip: Undead and Undressed
I'm Sorry
A z innych:
Attack of the Mutant Camels
Ninja Hamster
How To Be A Complete Bastard
Moim ulubionym jest Touch Dic.
Dic to oczywiście skrót od dictionary - słownika po angielsku, a nie to o czym myśleliście.
3 Fajne! -
South Path: The Fractured But Whole :D
2 Fajne! -
Jest taka gra widmo na PS4 to... Big Chungus, okrzyknięta najdroższą i najrzadszą grą na świecie i nikt jej nigdy nie widział ;)
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo