Największe kaszany
Elo wszystkim maniakom elektronicznej rozrywki. Tutaj opisujemy gry, które według was okazały się porażkami, kaszaną, jednym wielkim bugiem itd.
Mój przykład to:
goat simulator, evolve na PS4
Maluch racer i tego typu na PC
Jak zwykle czekam na wasze opinie w temacie i zapraszam do dyskusji :) Niech moc gier będzie z wami :P
-
Ale goat Simulator miał.zamysl bycia gniotem xd raczej nikt do symulatora kozy nie podejdzie na poważnie prawdziwa kaszana był jest i będzie agony
3 Fajne! -
@Erick0674 nie miałem okazji grać jeszcze i chyba raczej nie będzie :P powód ? szkoda hajsu mi :P
0 Fajne! -
Jak się poszczęści to agony dostaniesz za darmo gratis z workiem na śmieci i potrzaskanym padem :)
1 Fajne! -
Pamiętam jak jakieś 25 lat temu musieliśmy na plastykę do szkoły przynieść szyszki, żołędzie itp. coby wystrugać z tego jakieś ludziki. Poszedłem wtedy przed szkołą z mamą i bratem do takiego zagajnika, patrzę a tam zajebiście wielki kasztan! No wielki był jak pięść dorosłego normalnie. Każdy mi go w klasie potem zazdrościł. Tak, był to zdecydowanie największy kasztan jakiego w życiu widziałem. Taka historyja:-)7 Fajne!
-
@Minuta1985 Haha, coś pięknego :D
1 Fajne! -
Hola hola kolego tu mowa o kaszance a nie kasztanie xd
0 Fajne! -
@Minuta1985 aż mi się przypomniał smak płynu Lugola :(
Wszystkie FIFY to kaszany wymieszane z kasztanami.
2 Fajne! -
Największymi gniotami są gry P2W.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo