Nfs Payback

filaprzemek

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1628534856

Pytanko do osób które próbowały zdobyć platynę. Jak to jest ze skokami, strefą driftu i fotoradarami. Zbliżam się załóżmy do fotoradaru pokazuje mi np 200 km/h po czym zalicza mi na jedną gwiazdkę podobnie jest ze  strefą driftu. Jest opcja żeby podejrzeć Ile jest wymagane na trzy gwiazdki?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1628541559

Skorzystaj z tego

https://nfspolska.pl/maps/need-for-speed-payback-fortune-valley-map/

Nie pamiętam jak to wyglądało w grze, ale wydaje mi się że jak najechałeś kursorem na jakiś fotoradar to pokazywali się prędkości które były potrzebne na 1, 2 i 3 gwiazki. W każdym razie, w linku masz cała mapę z gry interaktywna także możesz sprawdzić sobie co i jak na niej. 

Pozdrawiam 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1628544058

Pomogło. Dzięki. Temat do zamknięcia 

0 Fajne!
  •  
    1628568713

Też chciałem zaliczyczyć platynkę w tej grze ale niestety na driftach się poddałem, daj znać jak tobie poszło

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1628584214

Ja sobie odpusciłem, tez przez drifty :(

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Kolejna część, te same problemy? Sniper Elite: Resistance - recenzja gry (XSX/XRP/XCG)
3 kwietnia 2025

Resistance przenosi nas w realia okupowanej Europy, gdzie każdy strzał może zmienić bieg historii. Czy nowa odsłona serii utrzymuje wysoki poziom, czy może snajperska legenda traci celność? Przekonaj się, czy warto podjąć tę misję!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry