Premiera Sniper: Ghost Warrior Contracts 2
Siemka w czerwcu ma się ukazać druga odsłona Snipera są tu gracze którzy czekają na ten tytuł? Jak wiemy nie ma dużo gier tego typu. Ja osobiście ogralem tylko Ghost Sniper 3 i mieszane moje odczucia są. Mam na dysku co prawda Contracts ale wiele opinii czytałem że gorzej sie w niego gra żeby trafić kogoś heada trzeba się natrudzić i system strzelania jest ponoć gorszy dlatego jakoś ciężko mi się za niego zabrać. Może ktoś się odnieść jakie miał wrażenia grając w tą część i przedstawić swoją opinię? Z góry dziękuje.
-
Hej. Grałem w każdą część serii Sniper Ghost... Lubię gry tego typu i nie przeszkadzają mi np. błędy, czy nierówny poziom trudności. Graj w następną część i nie czekaj. Gra nie jest zła. Mi bardzo podobał się klimat, no i oczywiście różne możliwości wykonywania zadań. A co do strzelania w cymbały przwciwników, to nie miałem żadnych oporów😋, problemów znaczy. Zmień podejście i zacznij czerpać przyjemność. Osobiście czekam na kolejną część i kupię jak cena będzie przystępna. Miłej gry życzę😀
1 Fajne! -
@malik123 Dzięki wielkie za info i rzeczywiście czas zagrać.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo