Problem hogwart legacy
Siemanko, od paru dni grałem sobie w hogwart na ps5 aż nagle wczoraj przy włączaniu konsoli wyskoczył komunikat ze dysk jest nieczytelny, nic nie mogę z tym zrobić, dodam ze inne gry konsola normalnie odpala, miał ktoś podobny problem i jest w stanie doradzić?
-
Usuń grę i pobierz ponownie.
1 Fajne! -
@konewko ciężko byłoby zainstalować od nowa skoro nie czyta pkytki, ale po desperackiej setnej próbie odpalenia normalnie odczytało płytę wiec już nie wiem w czym problem
0 Fajne! -
@Jakubowski daj znać, czy problem będzie powracał.
0 Fajne! -
@Ratnay wrócił, jak jojo
0 Fajne! -
Spróbuj na innej konsoli, jeżeli masz możliwość (kolega ?). Próbowałbym i tak zwrócić.
0 Fajne! -
@konewko niestety nie mam u kogo sprawdzić a zwrot nie bardzo da radę, tym bardziej ze przez tydzień gra działała bez zarzutu
0 Fajne! -
@Jakubowski z tego co widzę to grę masz z wymiany z innym użytkownikiem w pudełku zastępczym.
Może napisz do niego skąd ma tę płytę.
0 Fajne! -
Płytka jest z kolekcjonerki (deluxe ed.) Resztę zawartości sprzedałem oddzielnie. Gierka była z dzień w napędzie i tyle. Żadnych uszkodzeń. Sprawdź jeszcze na jakimś kompie czy inny nośnik wykrywa płytę. Jak wykrywa to bym usunął grę i jeszcze raz ja zainstalował.
2 Fajne! -
Nie wiem czy to normalne czy nie, aczkolwiek jeśli włączę konsole bez płyty i dopiero wsadzę po uruchomieniu to wszywtko działa jak należy, dla może nie powinno się zostawiać gry w napędzie chociaż ze wszystkimi tak robię i nigdy nie było problemu
1 Fajne! -
@Jakubowski Przedwczoraj miałem problem z zainstalowaniem Dead Space, pierwszy taki przypadek, nie wiem czy nie pojebali czegoś w aktualizacji PS5
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo