PS PLUS SIERPIEŃ 2019
Gry dostępne od 6 sierpnia :
Co myślicie o tych grach warto pobrać?
-
Oferta może i nie najgorsza ale szału nie ma, ja tam sobie raczej odpuszczę pobieranie gierek w tym miesiącu, jakoś nigdy mnie nie ciągnęło do tych serii.
2 Fajne! -
Konto usunięte1564753165
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
Chyba najlepsze wyscigi na PS4:-)1 Fajne! -
Ja z WIPEOUT zawsze mi nie po drodze było, nie lubialem tych serii tzn nie lubię wyścigów kosmicznych(podchodzilem z dwa razy) , a SNIPER z chęcią pogram jak znajde czas , SNIPER 1i2 splatynowane nawet
1 Fajne! -
Konto usunięte1564753946
co do wipeouta, nie przeszedlem zadnej innej odslony i nigdy nie lubilem zbytnio tej serii. Do teraz. Nie jestem nawet w stanie powiedziec dlaczego nagle zaczalem ją ubóstwiać.Wiem natomiast, że pokochałem chory poziom trudności!
0 Fajne! -
Sniper 4 ograny i bardzo polecam ta gre. Natomiast Wipeout mam na ps3 i srednio mi podchodzil. Moze na ps4 mi bardziej podpasuje :)
0 Fajne! -
@hajpero tzn mam na ps3 ten HD fury i mi nie podszedł na ps4 nie próbowałem
0 Fajne! -
Ja jestem zadowolony bo zwlekałem i zwlekałem żeby kupić sniper 4 a tu taka miła zapowiedź od PS+ a jeżeli chodzi o WIPEOUT OMEGA COLLECTION to czy trzeba do tej gry Gogle VR czy bez gogli też da się zagrać?
1 Fajne! -
Ja również podziękuję, w wyścigi nie grywam a Snajper leży poza moim obszarem zainteresowań więc sorry, no bonus w tym miesiacu. A teraz wracam do Tekkena:-)!
1 Fajne! -
Wipeout niedawno na coś wymieniłem a Snipera chętnie sprawdzę. Nie grałem w żadną z poprzednich części.
1 Fajne! -
Wipeout po 10 min został przeze mnie usunięty xd oczy bolą na sam widok gry łzy lecą podczas słuchania muzyki która w tle popierduje:D ctr nitro racing przy tej grze to arcydzieło a snipera nie zamierzam pobierać bo to nie mój klimat kurde xd od jakoś 8 miesięcy mam ps plus i jeszcze nic mi nie przypadło ehh :D
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo