PS PLUS SIERPIEŃ 2020
Sony ujawniło tytuły, które będą dostępne w sierpniu dla aktywnych subskrybentów PS PLUS:
- Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered
- Fall Guys: Ultimate Knockout
Wojenny klasyk oraz zwariowana nowość. Zadowoleni? :)
(Zaloguj się żeby zobaczyć filmy)
-
Ja bardzo zadowolony jestem z Fall Guys. Mi to wygląda na najlepszy battle royale ever 😋
Call of Duty dodam tylko do biblioteki, nawet pobierał nie będę, bo to zdecydowanie nie mój gatunek grając na padzie 😅
1 Fajne! -
+ za Fall Guys, być może przypadnie do gustu moim dzieciom, CoD to nie nasz klimat.
1 Fajne! -
MW2 można już pobrać.
Do Fall Guys śmiało można mnie zaprosić do znajomych żeby zagrać kiedyś.
2 Fajne! -
@mastahluc Dobry pomysł. Jak będziesz miał chwilę to zaproś do znajomych - asamer900. Nie wiem czy na ps nazywasz się tak samo jak tutaj.
Innych też oczywiście zapraszam, im więcej tym lepiej 😁
2 Fajne! -
MW2 zdecydowanie na plus, fajnie bedzie sobie przypomniec tego dobrego fps'a , po MW1 i teraz MW2 bede czekal na MW3 i cala trylogia bedzie kompletna :)
2 Fajne! -
Fall Guys: Ultimate Knockout można już pobierać 🙂
0 Fajne! -
Nie mogę dodać coda MW 2 do biblioteki, mogę tylko go ściągnąć. Ktoś też ma ten problem?
0 Fajne! -
@kryjab20 Ja dodałem kilka dni temu, więc nie wiem. To zacznij pobierać i za chwilę anuluj i pewnie będziesz miał w bibliotece.
1 Fajne! -
@Asamer już widzę. Jest w bibliotece, tylko nie w zakładce ps plus a w zakupionych.
0 Fajne! -
@kryjab20 Taka sama sytuacje mialem z Uncharted 4 i takze mam ta gre w zakupionych a nie w ps plus ale wazne ze sie przypisala do konta :)
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo