Sprzedam pad PS4 (czarny)
Temat zamknięty
Witam, sprzedam pada. Wizualnie nie ma zarzutów jedynie lewa gałka, gdzie widać goły plastik (zeszła guma). Co do wad: Nie świeci, nie działa krzyżak ( do wymiany gumki), nie działa L1 (do wymiany gumka), R1 się zacina ( również gumka). Analogi sprawne, spusty również (L2,R2), tak samo działają (trójkąt, kółko, x, kwadrat). Pad nie ma problemów z ładowaniem, bluetooth, czy działaniem na baterii. Sprzedaje, gdyż nie chce mi się dokładać i zamawiać gumek. A ktoś za mniejsze pieniądze może mieć w pełni działającego pada. Propozycje proszę składać w temacie, bądź w wiadomości prywatnej. Zdjęcia dla zainteresowanych, wyślę w wiadomości.
-
5zł myślę że jest dobrą ofertą1 Fajne!
-
Tak kiedyś myślałem, jak trzeba grać by tak pada doprowadzić do takiego stanu (ja sam dużo gram i nic podobnego się nie stało czy to ps3 czy ps4, tylko raz przy ps3 gałka szwankowała) jeden przycisk to bym zrozumiał ale tyle naraz?
1 Fajne! -
Raz kupiłem używanego pada do ps4,aby mieć w posiadaniu dwa pady, i do dziś żałuje. Po tygodniu zaczął się sypać, i teraz leży na części, no i trzeba było oczywiście kupować nowy. Do dziś chodzi ten nowy pad i jestem zadowolony, więc jestem teraz takiego zdania,że lepiej kupić nowy, niż później tego żałować.
1 Fajne! -
Kupiłem od kolegi tego pada, z myślą że będę go naprawiał. Lecz, nie mam czasu i zbytnio chęci wykładać na naprawę, gdyż mam 2 swoje w idealnym stanie. Mógłbym sam naprawić za kwotę 30 zł z wliczoną wysyłką (same części). Bądź oddać do serwisu i zapłacić 50 zł. Ale to mija się z moim pierwotnym celem. Zwłaszcza, że nie chce za niego dużo. 20-30zł plus wysyłka. Sprawdziłem go, pod każdym względem. Przełożyłem z mojego gumki na chwilę i wszystko działa. Gdyż swojego tak, musiałem rozebrać. W celu, wymiany baterii na większą. Kto będzie zainteresowany to weźmie, jak nie. Wyląduje na allegro na licytacji.
Edit. Został przeze mnie cały wyczyszczony od zewnątrz i wewnątrz.
0 Fajne! -
Zostaw tego pada na części lub go wyrzuć do śmieci. Szczerze wątpię, czy się znajdzie taki desperat, żeby go kupić. Nie róbmy z tego serwisu januszowego OLXa ?1 Fajne!
-
@Masteron ja kiedyś kupiłem używanego pada chociaż bym tego nie powtórzył ale do dziś dzień śmiga nawet lepiej od tego co dostałem do konsoli xd
0 Fajne! -
Jeżeli kogoś interesuje w padzie jednak nie zacina się R1 i działa bardzo dobrze, także d-pad (krzyżak) i L1 do ogarnięcia. A jak ktoś potrzebuje światełka wystarczy mocniej dopiąć tasiemkę. Do tego się nie ruszałem, na wgląd, że nie chce uszkodzić.0 Fajne!
-
To ile chcesz za niego tak konkretnie?
0 Fajne! -
Ja szukam pada niekoniecznie sprawnego w 100%. Jaka ta cena?
0 Fajne! -
25zł + wysyłka 15zł
0 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu
Temat zamknięty
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo