Symulator/y gier na kierownicę. PS4
Siema. Szukam jakiegoś fajnego symulatora do gry na kierownicy. Nie koniecznie muszą to być wyścigi. Chodzi mi o to żeby kierownica dobrze współpracowała z daną gra. Np. grając w the crew2 szlag mnie trafia że martwa strefa jest aż tak duża i mimo że gra dla mnie jest spoko to te sterowanie to porażka. Chciałbym sobie pojeździć np. jak to gracze Xboxa maja forze. To coś W ten deseń szukam gry tyle że na ps4. Liczę na dobre rady👍
-
DIRT Rally 2.0?
Jest w plusie. Sam niemam kierownicy do ps4 ale widziałem gdzieś stream na youtubie jak ktoś grał z podpiętą kierownicą właśnie w DIRTa.
0 Fajne! -
@kryjab20 właśnie dirta kiedyś miałem. Pobrałem teraz z racji że za "free" ale jakoś tak słabo. Myślałem też nad truck driver.
0 Fajne! -
Może inaczej. Na kierownicę posiadam
- MUD RUNNER
-F1 2019
-ASSETTO CORSA
-DIRT RALLY 2.0
-DRIVE CLUB
- THE CREW 2
0 Fajne! -
Przede wszystkim Project Cars.
Klase niżej od Dirta Sebastian Loeb Evo i WRC , ale też niezłe.
0 Fajne! -
Dirt rally
Dirt rally 2.0
Dirt 4
Assetto corsa
Seria F1
Seria project cars
Gt sport
Seria WRC
Sebastian Loeb
I to sa jedyne gry warte ogrania na kierownicy na ps4, wiekszosc to raczej simcade, jesli mialbym wskazac jakis symulator to wskazalbym dirta rally (pierwsza czesc) ew assetto corsa chociaz wersja na ps4 jest baaaaardzooo okrojona w porownaniu do pc, glownie ze wzgledu na brak modyfikacji. Pozostale to bardziej arcade co nie zmienia faktu ze z wylaczonymi wszystkimi asystami tez sie mozna swietnie bawic.
0 Fajne! -
@kojoocik no faktycznie w assetto jest przednia zabawa ale czegoś mi brakuje w tej grze. Z niecierpliwością czekam na snow Runner który wychodzi 28.04.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo