The Division 2
Gra ktoś? jakie pierwsze wrażenia?
-
Masz plac, na środku którego jest npc. Obok placu jest bodajże murek, a dalej budynek i drzwi. Wchodzisz przez drzwi i otrzymasz komunikat pokonaj wrogów w atrium czy cos takiego. O ile to ta misja, ale chyba tak, po angielsku nazywa się Greenhouse Community i jest w Potomaku.
Jak będziesz miał problem to możemy zrobić ta misję wieczorem dzisiaj. Będę grać z kumplem także zapraszamy wszystkich chętnych :)
0 Fajne! -
To ja pokażę o co mi chodzi.
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
Mam remont do niedzieli (brak warunków do swobodnej gry) , więc jak do tego czasu nie ogarnę to można się zgrać .
0 Fajne! -
W takim razie pomyliłem misję. Z tą misja jest problem jednak, bo jest zbugowana i póki co nie ma patcha, który by ją naprawił. Ja mam ją zaliczoną hm...
0 Fajne! -
OK, dzięki.
Myślę, że jakbym ją wtedy zagrał do końca, a nie rezygnował jak pisałem to też by mi zaliczyło, a tak mam klopsa.
0 Fajne! -
ktoś chętny na wspólną grę? (PS4)
0 Fajne! -
@zoltar_ny jak Ci pasuje to dzisiaj koło 21.
0 Fajne! -
@konewko cholera za późno przeczytałem, jutro też będziesz grał?
no chyba że za godzinę dołączę...0 Fajne! -
0 Fajne!
-
@konewko no i zajebiście, dołączam dzisiaj po 20:00. Ale ostrzegam lvl u mnie trzynasty jest ;)
0 Fajne! -
@zoltar_ny o kurczaki... No my gramy już na World tier 5 czyli poki co najwyzszy możliwy level. Zeskaluje Ci przeciwników do nas...
Idź trochę potrenuj i wbij do 30 chociaż :D
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo