w co pogram z 3 letnią córką ?
Hej,
polecicie coś fajnego na 30 minutówki z córką ? Moja mała ma 3,5 roku jeszcze na bardzo pada nie ogarnia, ale może są jakieś proste gierki polegające w głównej mierze na decydowaniu poprzez wciskanie X,[],O,^ ???
obecnie meczymy fallguys (ja gram a ona patrzy) ale powoli nam wychodzi bokiem ;P
pozdro
-
Knack obie w sumie części. Jedyny problem to sekcje qte. Ale da się nauczyć do skutku. Albo zawsze przez chwile można samemu na dwa pady. A tak to super gra dla maluchów. Prawie jak bajka tylko samemu robisz rozpierduchę.
1 Fajne! -
Konto usunięte1620387908
Loco Roco było świetne dla małego brzdąca na PSP. PS4 dostało port w wersji cyfrowej. Dobrym pomysłem jest też mniejszy kontroler dla dzieci. Chyba Hori robiło coś takiego.
0 Fajne! -
@Kurzynsky
Nie podałeś najważniejszego czyli platformy na jakiej grasz :) Jeśli masz Xboxa to zobacz gry dla dzieci xbox game pass - możesz kupic abonament za grosze i pokazać córcę całą masę gier bez koniecznosci kupowania w ciemno. Ja tak zrobilem w przypadku 7-letniego syna i młody ma teraz w co grac do konca roku :)0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo