W "Operze" przeglądarce mobilnej strona nie działa prawidłowo
Nieda się korzystać z że strony coś się podziało z ostatnia aktułalizacją strony, w chrome działa prawidłowo, a w operze nie
-
Może to kwestia oszczędzania transferu (ten zielony listek w menusach). Sam tak miałem że część stron ładowała się z jakimiś artefaktami. Wyłącz to a powinno być ok.
1 Fajne! -
Twoja ortografia tez nie dziala prawidłowo.
//andreo.spc: Poprawiłem temat, aby nie kuło w oczy :)
3 Fajne! -
Bez urazy ale ktoś jeszcze używa opery?1 Fajne!
-
@Laska oczywiście, zwłaszcza GT. Wszystko tylko nie chrum ;)
1 Fajne! -
@alwaro Cała strona Ci nie działa w Operze, czy któreś pojedyncze funkcje? Opisz proszę dokładniej co się dzieje, ew. wrzuć screen tutaj lub podeślij na maila. Będę wdzięczny za więcej informacji.
Faktycznie rzadko się słyszy o korzystaniu z mobilnej przeglądarki Opery.
Czy ktoś ma jeszcze podobny problem? @kenny2612 ?1 Fajne! -
Witam Większość odnośników kieruję mnie do zgłoszenia blokady samego siebie, gorna część strony nie daje się przewinac
0 Fajne! -
@Laska złe przeczytałem ;) opera na desktopie :D mobile to safari :)
0 Fajne! -
@andreo.spc ja zle przeczytałem :) mobilnie na safari - wszytsko śmiga. Na PC opera gt i tam również elegancko :)
0 Fajne! -
@alwaro Sprawdziłem na moim Samsungu S9+ i serwis działa prawidłowo na Operze mimo włączonych opcji blokowania reklam i oszczędzania transferu.
Poklikałem chwile i udało mi się raz wywołać ten problem, który pojawił się u Ciebie. Tak jak napisał @Minuta1985 jest to związane z opcją oszczędzania transferu. Gdy się jej używa i potem wyłączy to niektóre style mogą nie ładować się prawidłowo. Jest to jakiś błąd w Operze.
Spróbuj zamknąć stronę, wyłączyć tryb oszczędzania transferu, ubić całkowicie Operę i wejść do niej jeszcze raz. Jeśli to nie pomoże to kliknąć w ikonkę profilu w prawym dolnym rogu -> kliknąć w ikonę Ustawień (zębatka) -> Prywatność -> Wyczyść dane -> zaznaczyć tylko "Ciasteczka i dane witryn" oraz "Obrazy i pliki w pamięci podręcznej". Takie działanie może spowodować, że będzie się trzeba jeszcze raz zalogować na różnych stronach.
Daj znać czy udało się to naprawić ;)
2 Fajne! -
Ok 👌 super działa "Minuta" miał rację wszystko działa, jeszcze raz dziękuję za pomoc można na was liczyć.2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo