Wiedźmin 3. Sposoby na kasę.
Witam. Jakiś czas temu wróciłem do Wieśka, zostało kilka zadań poszukiwań i postanowiłem że stworze wszystkie rynsztunki arcymistrzowskie ale braknie kasy na to wszystko a i jeszcze potrzeba na zaklinacza słów 15k. Szukałem sposobu na kasę i widzę że dwa znalazłem co działają w miarę dobrze.
1. Po zniszczeniu gniazda potworów zabieramy wszystko poza 1 przedmiotem. Następnie medytujemy 5 dni i otwieramy gniazdo, przedmioty znów się pojawiły. Powtarzamy do znudzenia cały proces.
2. W wierzy przy Kaer M. Gdzie szukamy rynsztunki wilka jest skrzynia z mieczem i listem. Zabieramy sam miecz po czym zapisujemy grę i wczytujemy ten zapis, otwieramy skrzynie i miecz znów się pokazuje, powtarzamy do znudzenia.
Macie jakieś inne techniki? Może coś szybszego albo lokacja z najlepszym gniazdem potworów?
-
Powiem Ci, że ja grę przeszedłem na najwyższym poziomie i zrobiłem wszystkie rynsztunki i mi jeszcze dużo siana zostało, także nie wiem skąd ten problem z brakiem pieniędzy. Fakt, że zbierałem rzeczy i sprzedawałem, ale z pieniędzmi to nie miałem po prostu co już robić
3 Fajne! -
@Zurek sam nie wiem gdzie to poszło wszystko. Może dlatego brakuje że nigdy nie sprzedałem żadnego unikatu i wszystkie mam w schowku czy to miecz czy zbroja.
0 Fajne! -
Serio brakuje Ci kasy? Ja czyściłem wszystko, wszystkie ,,?" zrobione, wyczyszczone i latało sie co chwila do kupców tylko sprzedawać.
Nie rozumiem jak może brakować w tej grze pieniędzy :D
0 Fajne! -
Jest prosty sposób. Nazywa się wyczyść znaki zapytania na Skellige.
Powodzenia, wierzę w ciebie.
1 Fajne! -
@kenny2612 niektórzy myją się codzienne, a nawet trzy razy dziennie, nowe ciuchy, fryzury, stylizacja brody, na jednej płotce też nie można jeździć codziennie, a kurtyzany tanio nie biorą jak chcesz dobrze... właśnie skąd wiesz, że nie przepuścił wszystkiego w burdelu. Nie wolno się tak pytać, bo może ktoś się będzie wstydził powiedzieć prawdę.
2 Fajne! -
Mam pytanie odnośnie Wiedźmina, czym się różnią wydania tej gry "Dziki Gon" i "Dziki Gon Edycja gry roku" ?
0 Fajne! -
@DraGo Dziki Gon to podstawowa wersja gry. Edycja gry roku jest ze wszystkimi dodatkami.
1 Fajne! -
Ok, dzięki tylko to chciałem wiedzieć.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo