Assassin's creed valhalla

Piotrullo

1644497121

Witam wszystkich, mam problem z grą assassin's creed valhalla na Ps5, otóż brakuje mi surowców na rozbudowę osady do poziomu 6, ukończyłem wszystkie najazdy a z tego co wiem surowce można nabyć tylko poprzez właśnie te najazdy. 

•  
    1644522475

@Laska Nie mam już znaczników najazdów na mapie, wszystkie skończyłem. 

0 Fajne!
  •  
    1644522578

@kenny2612 Wszystkie nie ale z tych blado złotych wypadają mi tylko materiały budowlane, został mi tylko jeden budynek do ulepszenia i wymaga on 90 szt surowców a ja mam 30 😒

0 Fajne!
  •  
    1644522701

@Longer a z tych większych nie wypada tylko Sztaba węgla niklu lub wolframu? 

0 Fajne!
  •  
    1644523945

@mrsolo idź się przewietrzyć 

1 Fajne!
  •  
    1644524144

@Piotrullo i co nie możesz wejść w najazdy? Zgrabiles wszystkie tereny cywilne obozy itp? Ja to tak właśnie dobijalem do platyny i zebrałem zaś bez problemu

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Kolejna część, te same problemy? Sniper Elite: Resistance - recenzja gry (XSX/XRP/XCG)
3 kwietnia 2025

Resistance przenosi nas w realia okupowanej Europy, gdzie każdy strzał może zmienić bieg historii. Czy nowa odsłona serii utrzymuje wysoki poziom, czy może snajperska legenda traci celność? Przekonaj się, czy warto podjąć tę misję!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry