Assassin's creed valhalla
Witam wszystkich, mam problem z grą assassin's creed valhalla na Ps5, otóż brakuje mi surowców na rozbudowę osady do poziomu 6, ukończyłem wszystkie najazdy a z tego co wiem surowce można nabyć tylko poprzez właśnie te najazdy.
-
kończ fabułę, za zawieranie sojuszy dostajesz potrzebne ci surowce. Możesz jeszcze zaliczyć rzeczne najazdy i dozbierać co ci brak
2 Fajne! -
valhalla to przeciagajacy sie shit imo a nie assassins creed
0 Fajne! -
@Longer fabuła skończona a z rzecznych najazdów to znajduje materiały budowlane a nie surowce 😒
1 Fajne! -
@Piotrullo dziwne, ja po wyczyszczeniu całej anglii do zera miałem 6 poziom osady i jeszcze zostało mi z 8k surowców :D
1 Fajne! -
@kenny2612 to u mnie materiałów budowlanych mam od groma a surowców 30 szt a na mapie najazdów brak.
1 Fajne! -
@Piotrullo a wszystkie złote znaczniki masz zebrane ? Tam tez potrafią się trafić
1 Fajne! -
Robiłem tą grę pod platynkę i z surowcami nie było problemu, wyzbieraj wszystkie skarby oczywiście te duże które sie zaliczają w tej tabeli co sie na ekranie pojawia po ich zebraniu bo są jwszcze te mniejsze i jest ich mnóstwo ale nie warto sobie nimi głowy zawracać
1 Fajne! -
@mrsolo kolega nie pytał o opinie tylko o pomoc więc daruj sobie
2 Fajne! -
@Piotrullo musisz powrócic do najazdów i wyczyścić wszystkie skrzynie aż nie uzbierasz odpowiedniej ilości surowców też tak miałem i się udało wbić
1 Fajne! -
@Laska bo co
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo