Biomutant
Siema pytanie do osób które odgrywały ten tytuł. Mianowicie przed wielkim finałem nie zrobiłem save i po napisach końcowych zrobiłem nową grę + oznacza to że będę musiał przechodzić całą grę od początku i wszystko zbierać na platynę? Bo jak tak to jakieś około 20h jestem w dupie
-
Nie grałem, ale zakładam ze jeśli jakieś trofeum wymaga uzyskania 2 zakończeń lub nie zebrałeś czegoś po drodze to prawdopodobnie jesteś w dupe 20h
Ogólnie wydaje mi się ze jeśli jakaś gra nie oferuje swobodnej gry po zakończeniu głównego wątku tylko wrzuca do nowej gry+ To jeśli coś pominąłeś po drodze to lipa1 Fajne! -
@Jakubowski no nie zebrałem i nie porobiłem kilku rzeczy ja myślałem że potem będzie powrót i będzie można wszystko porobić kuźwa ale pech cóż odłożę to na późnej bo już jestem zniesmaczony
0 Fajne! -
@Laska ja zawsze sobie sprawdzam w internecie grę czy ma jakieś trofea możliwe do pominięcia żeby uniknąć właśnie takich nieciekawych sytuacji, i zapamiętam ten post ku przestrodze jak sam będę platynowac biomutanta
1 Fajne! -
@Jakubowski sprawdzałem na łowcy trofeów zawsze tak robię ale nic nie pisało by przed finałem zrobić sejwa chu.. jestem w czarnej d...
0 Fajne! -
Podziwiam, że chciało się grać, a co dopiero platynować tą bajkę dla 8 latków rodem z CBeebies :D
0 Fajne! -
Z tego co pamiętam to po zakończeniu gry zostajemy cofnięci przed ostatnią walkę z bossem i możemy wbić inne zakończenia. Co do bajki dla 8latkow - ludzie platynują też gry LEGO czy te oparte na animacjach pixara. Mnie akurat się Biomutant podobał, trochę surowy technicznie ale gra fajna.
2 Fajne! -
@kenny2612 bardzo fajna i przyjemna gra 😊
@kenny2612 poza tym ja nie pytałem Ciebie o recenzje tej gry więc zmykaj jak nie masz nic na temat
1 Fajne! -
@kenny2612 tymczasem na twoim profilu ocena Biomutant 7/10, nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie 7 to całkiem wysoka nota i gra na prawdę musi mi się spodobać żebym tyle jej dał
1 Fajne! -
@Jakubowski to dopiero hipokryzja 😂😂 lubię takich gości. A Ciebie pozdrawiam dzięki za konwersacje NA TEMAT 😎
0 Fajne! -
@Jakubowski odpaliłem, pograłem 2-3h, zobaczyłem mechaniki i dałem ocenę.
Ale jak widzę POTĘŻNEGO BOSSA ,,Puchcia Wielguchcia" to wyłączam pozycję lub przekazuję grę młodszemu pokoleniu.
@Laska chwalileś się żonie / dziecku że ubiłeś w grze PUCHCIA WIELGUCHCIA? :DNo sam powiedz jak to brzmi :)
@Minuta1985 no i okej, rozumiem ale i podziwiam :)
wyrażam swoją opinię tak samo jak Ty swoją,
Dla mnie to trochę śmieszne ale ..... j.w. PODZIWIAM :)
pozdro dla spiętych gaci, więcej luzu Panowie :0
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo