Biomutant
Siema pytanie do osób które odgrywały ten tytuł. Mianowicie przed wielkim finałem nie zrobiłem save i po napisach końcowych zrobiłem nową grę + oznacza to że będę musiał przechodzić całą grę od początku i wszystko zbierać na platynę? Bo jak tak to jakieś około 20h jestem w dupie
-
@kenny2612 *** od mojej rodziny to Ty się *** jesteś hipokrytą tłumaczenia twoje marne że pograłes dwie trzy godziny hahahahhaahahahaa nie pogrążaj się już bardziej bo w te brednie nikt Ci nie uwierzy skoro 2 godziny grałeś skąd znasz tą postać 😂😂😂
//andreo.spc: Kłócić można się z kulturą to raz. Dwa odsyłam do Regulamin Forum.
1 Fajne! -
Po dwóch godzinach gry jak widzę coś dzięki czemu przyrządem grać to daje 2/10 i lecę dalej, ja się nie spinam bo nie ma o co tylko boli mnie dupa jak widzę hipokrytów „znafcuf” od wszystkich tematów, a poza tym jeśli chwalisz się żonie/dziecku jak ubiłeś jakiegoś bossa to może jednak „puchcio wielguchcio” jest odpowiednia kategoria dla Twojego przedziału wiekowego? Z tym ze to raczej mamie się pochwalić można prędzej XD
1 Fajne! -
A poza tym, tak długo jak daje mi to frajdę mogę grać w jakiś *** psi patrol i mam *** na kategorie wiekowa
//andreo.spc: Internet to miejsce publiczne, tak dla przypomnienia. Odsyłam do Regulamin Forum.2 Fajne! -
@Laska ale skąd ta agresja i łacina?
Troche świadczy to o Twoim poziomie :)
Ja tu normalnie wyrażam swoją opinię (do której mam takie same prawo jak Ty) a Ty plujesz błotem z gęby jak patus.
Ps. o tej postaci w grze była mowa już na początku gry, nie trzeba dojść do końca gry aby o tym usłyszeć :)@Jakubowski żona sama gra w niektóre tytuły więc naturalnie rozmawiamy także o grach, nie wiem to jakiś temat Tabu że nie można nawet z ciekawości zapytać żony / żona męża o czym jest gra?
0 Fajne! -
@kenny2612 tak bo po co wtrącac chcesz w to moje dziecko żonę czy kogokolwiek nie masz argumentów to się schowaj do szafy i tam siedz lub zjedz sobie batonik bo gwiazdorzysz już za dużo i nie wypowiadasz się na temat krytykujesz grę a dajesz świetne noty heh pewnie sam masz platynę a tu strygasz wielkiego Gamera gram w to na co mam ochotę i tobie *** do tego
0 Fajne! -
@Laska A gdzie napisałem że nie masz w to grać? Napisałem że podziwiam takie podejście - Ty odbierasz zaraz jako atak i plujesz :)
Ja mam z całej akcji kupę śmiechu a wy nerwy - i na co to komu? napisałeś w pierszym komentarzu że gra jest przyjemna i gra się Ci dobrze. Nie można było na tym poprzestać? :) Chcesz grać to graj we wszystko - nic mi do tego, tak jak Tobie do tego w co ja gram :)
Ale skoro POWIDZIAM = KRYTYKUJE dla Ciebie to to samo to winszuję.Mimo wszystko życzę mniej stresu i więcej luzu :)
0 Fajne! -
Bardzo lubię jak ktoś mi wmawia ze się spinam XD jakbym nir miał innych zmartwień tylko odmienne podejście do gier kogoś obcego XD dyskusja =/= spinanie dupy bo gdyby tak było to większość rozmów kończyło by w intelektualnym rynsztoku bo prędzej czy później nerwy by każdemu puściły
I jak miał Twojej opinii nie odebrać jako atak skoro w komentarzach na temat gry w która gra porównujesz ją do gier 6+ lat, mógł poczuć się zaatakowany chyba się zgodzisz
1 Fajne! -
ale sraczki poleciały nolife'ow
0 Fajne! -
Wszystkich tu zgromadzonych na wstępie odsyłam dla przypomnienia do Regulamin Forum.
Dla porządku wykropkowałem wulgaryzmy oraz edytowałem multi posty do pojedynczych.Mam nadzieję, że emocje już nieco opadły i możemy liczyć na dalszą, merytoryczną dyskusję bez wulgaryzmów.
3 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo