[BLACK WEEK] Najlepsze oferty na gry ze sklepów
Przygotowaliśmy listę najlepszych zniżek na gry ze sklepów oraz z Allegro. Niektóre promocje kończą się dzisiaj, a inne trwają aż do 4.12.2020 lub do wyczerpania zapasów.
Lista z najlepszymi promocjami na Black Week na naszym blogu.
Piszcie w komentarzach czy coś udało Wam się upolować. Możemy dzielić się tutaj atrakcyjnymi ofertami na Black Week 2020 i nie tylko.
-
Bardzo czytelny i przejrzysty spis! 👏
Ja akurat w większość z tych gier albo grałem, albo mam je w bibliotece, ale część osób na pewno skorzysta :)
3 Fajne! -
Spoko, bardzo dobra robota.. tylko szkoda że cenny nowych gier niższe niż tu na portalu używane czasem o prawie 25-30%
1 Fajne! -
Nioh w Media Markt za 29zl
0 Fajne! -
0 Fajne!
-
@Radnyns byłem dzisiaj w sklepie. Może tylko stacjonarnie taka cena w łódzkiej Manufakturze.
0 Fajne! -
0 Fajne!
-
Obecnie w Media Expert:
Gra Turismo Sport, God Of War, Horizon Zero Dawn Complete Edition, Infamous Second Son, Little Big Blanet 3, Ratchet & Clank, Szymparty, The Last of Us Remastered, Uncharted Kolekcja Nathana Drake'a, Uncharted Zagionone Dziedzictwo, Uncharted 4 Kres Złodzieja, każd gra 39 zł.
Dodatkowo pady Dualshock 4 po 169 zł
Zestaw Dualshock 4 + FIFA 21 za 299 zł
1 Fajne! -
Raczej nie lokalną tylko stacjonarną w Media Markt w Rzeszowie również w tej samej cenie 29 zł przypuszczam że w innych sklepach stacjonarnie również będzie taka cena.
Wczoraj widziałem kilka innych tytułów jak Doom, Uncharted: Kolekcja Nathana Drakea również w cenie 29 zł oraz GTA V, Hitman 2, Detroit - 49 zł
0 Fajne! -
Zaktualizowałem wpis na blogu z promocjami na Allegro i w sklepach.
Warto sprawdzać oferty co jakiś czas bo ceny dość często się zmieniają, raz w górę, raz w dół :)
https://wymiengry.pl/blog/aktualnosci/najlepsze-promocje-z-grami-na-black-friday-lista
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo