Call of Duty Modern Warfare

Masteron Moderator

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1621248002

Witam, dziś chciałem uruchomić COD, zainstalowałem pakiety kampanii, i nie mogę uruchomić gry, możecie mi napisać o co chodzi? Z góry dzięki. (Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1621249071

@Masteron co prawda grałem w coda już grubo ponad rok temu i jeszcze nie było wtedy tych trzech "kafelek" z plikami. Ale wydaje mi się że jeszcze mozesz potrzebować coś z pakietu tekstur MW. 

1 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1621249804

Aż cztery te pliki muszę pobrać czy tylko jedno masakra. (Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1621250978

@Masteron a tego to nie wiem stary... Ale na Twoim miejscu próbował bym zainstalować wszystkie jakie są 

2 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1621251510

@Damian69 To jakieś nieporozumienie, kupując grę nie masz kampanii na płycie, tylko jeszcze trzeba pobierać jakieś pliki, rozumiem aktualizacje ale pliki aby móc zagrać w kampanie. To co na tej płycie jest? Pewnie nic 😅. 

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1621251891

@Masteron warzone chyba tylko🤣🤣🤣 no i pliki żebyśmy sobie mogli pobrać 😂

2 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1621252309

@Damian69 jak dowiesz się tak czegoś, daj mi znać ok? Bo Gierka u mnie leży już rok,może już ponad rok🤣, a teraz mam ochotę zagrać w CODA, dzięki za odpowiedź, i mam nadzieje że ktoś z użytkowników WG ma jakąś wiedzę na temat tej gry, to coś mi tam napisze. 

1 Fajne!
  •  
    Konto usunięte
    Konto usunięte
    1621257478

Miałem bardzo duży problem z instalacją tej gry jeszcze na PS4. Pomogła mi następującą metoda:

1. Odpiąłem konsolę od internetu.

2. Usunąłem grę i anulowałem pobieranie zakolejkowanej aktualizacji.

3. Wyłączyłem konsolę od prądu i wyciągnąłem  na chwilę wtyczkę.

4. Włączyłem konsolę i zainstalowałem wersję vanilla z płyty.

5. Sprawdziłem czy działa i dopiero podpiąłem konsolę do internetu. Późniejsze aktualizacje już nie robiły problemów.

2 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1621258661

Pobieram właśnie wszystkie pakiety tekstur, jeżeli to nie pomoże, sprawdzę twoją metodą, naprawdę to co oni zrobili jest żałosne. 

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (23–29 grudnia 2024)
27 grudnia 2024

Zobacz, co czeka na fanów gier tuż przed świętami! Sprawdź nasz wpis o nadchodzącej premierze wyjątkowej przygodówki, która przenosi graczy do alternatywnej rzeczywistości stolicy Polski.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry