Cześć!
Cześć!
Cholernie miło jest zobaczyć, jak taki fajny projekt przeobraził się w faktyczny stan rzeczy. Po wielu latach na GT, tysiącach godzin na stronie, kilkunastu tysiącach postów na forum i blisko setce wymian - przyszedł czas na nowy serwis.
Mam nadzieję, że strona będzie działała tak jak "GT za czasów @lego " przez dłuższy czas :)
Ja jestem kuba1611 - czas zmienić nick na aktualny - i witam Was wszystkich :]
-
@sullivan_1989 w sumie to prawda, że pojawiłem się znikąd :D A potem zacząłem narzekać i z anielską cierpliwością wszystkim odpowiadać, że coś nie działa, bo nie działa i deal with it. A potem powstało grajwymieniaj, które umarło po tygodniu. To też było "śmieszne" :P
0 Fajne! -
@konewko Później ta strona z tym samym szablonem, co grajwymieniaj :D
Tak z ciekawości - ktoś założył konto i zobaczył jak tam wyglądała sytuacja?
0 Fajne! -
Również żywię taką nadzieję, oby społeczność też była taka, jak za czasów świetności GT.
0 Fajne! -
@konewko Ooo... Ja też nie wiedziałem, że Ty to Ty :D Chociaż miałem takie podejrzenia, bo nikt nie miał tyle cierpliwości co Ty w odpisywaniu na gt ludziom na posty typu "Nie mogę dodać zdjęcia" :D Dobrze wiedzieć i dobrze Cię widzieć ;) Tak jak i całą resztę z gt :)
1 Fajne! -
Również zastanawiałem się kim jest Konewko :D
Myślałem, że jakiś stary gracz wrócił na GT :)
BTW na GT byłem rafal720 :D
0 Fajne! -
@konewko No nie do końca, na początku musiałem edytować niektóre Twoje posty, bo nie było w nich ani trochę "anielskości" :D
A potem już tylko drapałem się po głowie i nie miałem pojęcia skąd masz ochotę na odpisywanie im wszystkim :P0 Fajne! -
0 Fajne!
-
Chyba potrzebny będzie osobny temat, w którym starzy użytkownicy będą informować o zmianie nicków :p
0 Fajne! -
@dawid2601 Czy ja wiem? Gametrade to już w zasadzie przeszłość i trzeba iść dalej. Jeśli ktoś chce zaczynać przygodę na WymienGry z nowym nickiem, to czemu by nie :) Tym bardziej, że w starym obozie nie wszyscy za sobą przepadali i nieraz cisnęli po sobie bez wyraźnego powodu. Tutaj natomiast nawet nie będą wiedzieć, kogo nie trawili :D
0 Fajne! -
@sullivan_1989 To był bardziej żart, nie poważna propozycja :p Fakt, nie brakowało milusińskich par, które się po prostu uwielbiały, ciekawe czy tutaj również będą "odpowiednio argumentowane dyskusje" na kilka stron...
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo