Cześć!

Vister81

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1552308927

Cześć! 

Cholernie miło jest zobaczyć, jak taki fajny projekt przeobraził się w faktyczny stan rzeczy. Po wielu latach na GT, tysiącach godzin na stronie, kilkunastu tysiącach postów na forum i blisko setce wymian - przyszedł czas na nowy serwis. 

Mam nadzieję, że strona będzie działała tak jak "GT za czasów @lego " przez dłuższy czas :) 

Ja jestem kuba1611 - czas zmienić nick na aktualny - i witam Was wszystkich :] 

•  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1552332961

@sullivan_1989 w sumie to prawda, że pojawiłem się znikąd :D A potem zacząłem narzekać i z anielską cierpliwością wszystkim odpowiadać, że coś nie działa, bo nie działa i deal with it. A potem powstało grajwymieniaj, które umarło po tygodniu. To też było "śmieszne" :P

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1552335783

@konewko Później ta strona z tym samym szablonem, co grajwymieniaj :D

Tak z ciekawości - ktoś założył konto i zobaczył jak tam wyglądała sytuacja?

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1552337456

Również żywię taką nadzieję, oby społeczność też była taka, jak za czasów świetności GT. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1552342414

@konewko Ooo... Ja też nie wiedziałem, że Ty to Ty :D Chociaż miałem takie podejrzenia, bo nikt nie miał tyle cierpliwości co Ty w odpisywaniu na gt ludziom na posty typu "Nie mogę dodać zdjęcia" :D Dobrze wiedzieć i dobrze Cię widzieć ;) Tak jak i całą resztę z gt :)

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1552375067

Również zastanawiałem się kim jest Konewko :D

Myślałem, że jakiś stary gracz wrócił na GT :)

BTW na GT byłem rafal720 :D

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1552376014

@konewko No nie do końca, na początku musiałem edytować niektóre Twoje posty, bo nie było w nich ani trochę "anielskości" :D
    A potem już tylko drapałem się po głowie i nie miałem pojęcia skąd masz ochotę na odpisywanie im wszystkim :P

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552386904

@Vister81 niemożliwe, to nie byłem ja!

:P

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552393477

Chyba potrzebny będzie osobny temat, w którym starzy użytkownicy będą informować o zmianie nicków :p

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1552404089

@dawid2601 Czy ja wiem? Gametrade to już w zasadzie przeszłość i trzeba iść dalej. Jeśli ktoś chce zaczynać przygodę na WymienGry z nowym nickiem, to czemu by nie :) Tym bardziej, że w starym obozie nie wszyscy za sobą przepadali i nieraz cisnęli po sobie bez wyraźnego powodu. Tutaj natomiast nawet nie będą wiedzieć, kogo nie trawili :D

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552405704

@sullivan_1989 To był bardziej żart, nie poważna propozycja :p Fakt, nie brakowało milusińskich par, które się po prostu uwielbiały, ciekawe czy tutaj również będą "odpowiednio argumentowane dyskusje" na kilka stron... 

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Kolejna część, te same problemy? Sniper Elite: Resistance - recenzja gry (XSX/XRP/XCG)
3 kwietnia 2025

Resistance przenosi nas w realia okupowanej Europy, gdzie każdy strzał może zmienić bieg historii. Czy nowa odsłona serii utrzymuje wysoki poziom, czy może snajperska legenda traci celność? Przekonaj się, czy warto podjąć tę misję!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry