Demon's Souls stopień trudności
Hej, pytanie najlepiej do graczy którzy ograli zarówno DS jak i Sekiro (bo w to jedynie grałem od From Software).
Mianowicie przymierzam się do zakupu Demon's Soulsów jednak mam obawy o poziom trudności. Sekiro odrzucił mnie przy 2-3 bossie jednak jak oglądam gameplaye z DS wydają się łatwiejsze.
Czy to tylko moja iluzja czy faktycznie próg jest mniejszy niż w Sekiro? :D
-
Sekiro faktycznie wymiata jeśli chodzi o poziom trudności, niedawno platynowałem i gra jest świetna nie poddawaj się bo satysfakcja z ubijania tych bosów gwarantowana i warto ukończyć ten tytuł.
DS faktycznie jest łatwiejszy od Sekiro ale na new game ++ potrafi wpienić i zirytować.
Obie gry są warte uwagi , jak jeszcze nie grałeś to polecam Bloodborne kolejna świetna gra
1 Fajne! -
@Longer bloodborne mam w cyfrze, jako pierwsza gra z tego klimatu łatwiejsza ?
0 Fajne! -
Jeśli chodzi o te trzy tytuły to najtrudniejsze Sekiro później BB i DS
1 Fajne! -
W zasadzie to trzy zupełnie inne gry oparte o podobny koncept, trudność rozgrywki będzie zależała niejako od stylu rozgrywki jaki preferujesz.
Demon's Souls wydaje się bardziej stateczną pozycją, nie kładąca tak dużego nacisku na umiejętności zręcznościowe gracza, w odróżnieniu do Bloodborne czy Sekiro.
1 Fajne! -
0 Fajne!
-
@kenny2612 nie pożałujesz,swietna gra :) W DS kazdy boss ma też jakąś słabość,którą można wykorzystać.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo