Demon's Souls stopień trudności

kenny2612

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1644400396

Hej, pytanie najlepiej do graczy którzy ograli zarówno DS jak i Sekiro (bo w to jedynie grałem od From Software).

Mianowicie przymierzam się do zakupu Demon's Soulsów jednak mam obawy o poziom trudności. Sekiro odrzucił mnie przy 2-3 bossie jednak jak oglądam gameplaye z DS wydają się łatwiejsze. 

Czy to tylko moja iluzja czy faktycznie próg jest mniejszy niż w Sekiro? :D

•  
    1644401720

Sekiro faktycznie wymiata jeśli chodzi o poziom trudności, niedawno platynowałem i gra jest świetna nie poddawaj się bo satysfakcja z ubijania tych bosów gwarantowana i warto ukończyć ten tytuł. 

DS faktycznie jest łatwiejszy od Sekiro ale na new game ++ potrafi wpienić i zirytować.

Obie gry są warte uwagi , jak jeszcze nie grałeś to polecam Bloodborne kolejna świetna gra

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1644404003

@Longer bloodborne mam w cyfrze, jako pierwsza gra z tego klimatu łatwiejsza ?

0 Fajne!
  •  
    1644406870

Jeśli chodzi o te trzy tytuły to najtrudniejsze Sekiro później BB i DS

1 Fajne!
  •  
    1644502870

W zasadzie to trzy zupełnie inne gry oparte o podobny koncept, trudność rozgrywki będzie zależała niejako od stylu rozgrywki jaki preferujesz.

Demon's Souls wydaje się bardziej stateczną pozycją, nie kładąca tak dużego nacisku na umiejętności zręcznościowe gracza, w odróżnieniu do Bloodborne czy Sekiro.  

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1644504598

@Lei @Longer ok postanowiłem zakupić :) dzięki wielkie za opinie! :D

0 Fajne!
  •  
    1644504820

@kenny2612 nie pożałujesz,swietna gra :) W DS kazdy boss ma też jakąś  słabość,którą można wykorzystać.

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Kolejna część, te same problemy? Sniper Elite: Resistance - recenzja gry (XSX/XRP/XCG)
3 kwietnia 2025

Resistance przenosi nas w realia okupowanej Europy, gdzie każdy strzał może zmienić bieg historii. Czy nowa odsłona serii utrzymuje wysoki poziom, czy może snajperska legenda traci celność? Przekonaj się, czy warto podjąć tę misję!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry