Mafia Edycja Ostateczna
Hej.
Mam problem z Mafią 1 edycja ostateczna na ps4.
Pobrałem, zainstalowałem i nie ma w grze i cut scenkach dzwięku dialogów. Ustawienia, resety języka nic nie dają.
Ktoś, coś?
-
Hej.
Już mam rozwiązanie. Dziwne, bo pierwszy raz coś takiego miałem. Postanowiłem sprawdzić ustawienia dzwięku w konsoli. Zmieniłem format audio z linear na bitsream i znowu na linear. Dzwięk dialogów już działa.
1 Fajne! -
To jest jakiś bug w grze, miałem tak raz w tej mafii, po resecie gry wszystko wróciło do normy
2 Fajne! -
Taki malutki bug. Jak na razie innych błędów nie widziałem. Uwielbiam Mafię zwłaszcza trójkę.
1 Fajne! -
@malik123 też nie kumam wszechobecnego hejtu na tą część.
Ok spoko, mamy czarnoskórego gangusa, który jest w mojej ocenie słabszym charakterem porównując go do Tommy'ego czy Vito lecz klimat, wylewająca się z głośników GENIALNA ścieżka dźwiękowa tworzą świetną zabawę :)
2 Fajne! -
@kenny2612 Też tak uważam. Wiesz, każdy ma swoje odczucia i doświadczenia. Ale większość opinii o grze jest od tych co nie grali. Mam drugą ulubioną i uważam, że niedocenianą. Sniper Ghost Warrior 3. Błędy są, ale klimat, muzyka, grafika i gameplay bardzo mi odpowiadają. Gram już chyba z dziesiąty raz, jak nie więcej.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo