Maks. Ceny
Z tego co zauważyłem, i nawet pisałem już temat z zażaleniem ( można tam powiedzieć ;) ), mnóstwo gier wystawionych do sprzedaży jest w nierealnych cenach i chyba tylko na pokaz albo naprawdę dla prawdziwego laika co będzie potrafi zywac wuja google. Proponował bym ( wiem, że to będzie ciężkie do realizacji ) aby dany tytuł miał np. maksymalnym próg cenowy, za który można go sprzedać względem rynku. Na przykład jak RDR2 można nówkę kupić już za nawet 150zl to żeby była zablokowana możliwość wystawienia przez użytkownika tej gry za np. 350 w tej samej wersji. Już widziałem tu gry używane, której nówka kosztuje maks 50zl, a są wstawiane za 300. Może zatrudnić do tego osobnego człowiek lub jakiś algorytm ? Wiem, że pomysł strasznie wymagający lecz moim zdaniem ułatwi to kupno gier przyszłym użytkownikom a przede wszystkim nie odstraszy, gdy na głównej stronie zobaczą taka przebitkę, gdzie nawet Janusz z OLX sobie tyle nie życzy. Pozdrawiam, ocb.
-
@danek360 nie wiem co masz na myśli ;) chyba tylko tl,że każdemu daje szansę a nie skreślam na początku
0 Fajne! -
@Erick0674 jednak pytanie @danek360 było inne niż Twoja odpowiedź :)
0 Fajne! -
nic złego nie miałem na myśli, po prostu ciekawi mnie czy masz kontakt z założycielem tamtej stron i co poszło nie tak (za małe siły na zamiary czy premedytacja), w każdym razie nic to nie zmienia, ale chętnie poznałbym odpowiedź
0 Fajne! -
@maciek4281 jak nie mam pojęcia o co mu chodzi to na co mam odpowiedzieć?nie miałem niczego wspolnego z jego serwisem tylko i wyłącznie życzyłem powodzenia
Myślę że nie ma sensu kontynuowanie tego;) pozdrawiam
0 Fajne! -
@Erick0674 spoko. Ja też nie wiem dlaczego , ale tak samo jak @danek360 kojarzyłem Cię z tamtym serwisem :)
Również pozdrawiam
0 Fajne! -
Tam też był jakiś Eryk. Pewnie stąd podobieństwo.
0 Fajne! -
to byłem ja :D tylko nic nie miałem wspólnego z tamtym serwisem ani właścicielem z czystej dobroci życzyłem mu powodzenia
0 Fajne! -
ok, wykorzystał Cię
0 Fajne! -
W jaki sposób mnie wykorzystał? Skoro nie wpłaciłem żadnych pieniędzy ani nie robiłem nic tylko czytałem czasami wypociny pewnych osób na GT
0 Fajne! -
po prostu robiłeś mu dobry PR i tyle, cały czas pytam, czy wytłumaczył Ci się jakoś? jeśli nie chcesz odpowiedzieć to po prostu powiedz, że nie odpowiesz na to pytanie
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo