Promocje na gry w sklepach.

bigdo

1552397668

Temat informacyjny o okazjach na gry w sklepach. Jeśli ten temat łamie regulamin czy coś, proszę o usunięcie.

Gra PS4 The Elder Scrolls V: Skyrim Edycja Specjalna - 59,90zł.

https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-ps4-the-elder-scrolls-v-skyrim-edycja-specjalna

Dla porównania taki Gamer ma wystawioną używkę za 120zł. :D

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1591511467

@sensei86pl   Chciałem kupić jakąś twoją badziewną grę, ale widzę, że np. za Bloodborne chcesz 50 zł (albo np. Death Stranding, Mortal Kombat 11, iks de 🤣) kiedy nówka kosztuje 55 zł z darmową przesyłką, więc nie dość, że <ciach> to jeszcze hipokryta 😂

"ale wy macie tanio mi sprzedawać gry, kurła! Najlepiej za darmo oddawać, kurła!" 😄

// Trzymajmy wysoki poziom wypowiedzi. ~ mastahluc

0 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1591513921

Kończyny dywagacje na temat cen i ofert innych użytkowników. Wracamy do wrzucania linków z promocjami.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1592737530

Pierwsza część Injustice za darmo na PS4 w PS Store. Gra zostaje przypisana na stałe do konta, lecz należy zrobić to przed 26 czerwca, gdyż wtedy wróci stała cena. Taka sama promocja znajduje się w Microsoft Store. 

https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP1018-CUSA00051_00-INJUSTICEULTIMAT

4 Fajne!
  •  
    1593629019

Ponownie można złapać w dobrej cenie Days Gone - 79 zł z darmową wysyłką

https://allegro.pl/oferta/ps4-days-gone-nowa-folia-wersja-pudelkowa-9441744439?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

1 Fajne!
  •  
    1593711883

@Tomix   angielska wersja językowa, dlatego pewnie taniej

0 Fajne!
  •  
    1593712446

@Tomix

Nowa w folii bez paska ps4 ;p

0 Fajne!
  •  
    1593713067

W angielskiej wersji można włączyć polskie napisy. Wersja z dubbingiem polskim na allegro 89zł 

Osobiście gierka bardziej mi podeszła w anglojęzycznej wersji niż z dubbingiem, ale to wiadomo kwestia gustu i ogarnięcia językowego :)

https://allegro.pl/oferta/nowa-gra-ps4-days-gone-polski-dubbing-9300230286?bi_s=ads&bi_m=listing%3Amobile%3Aqueryandcategory&bi_c=NGU5MDMyM2YtNjA5Ni00NTI3LWFmMWEtZjU1MWQxMmNkZjdkAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=27185c1d-8cae-4434-8054-fdbf60b3aef4

1 Fajne!
  •  
    1593718756

@Tomix Potwierdzam, na pewnym etapie wyłączyłem polski dubbing i odpaliłem angielski, polecam zagrać z pl napisami w tę grę. :)

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1593729764

Swoją drogą o co chodzi z tym paskiem ps4? Skąd oni biorą te gry? One są używane i taki sklep sam sobie robi te folie? 😁 Może to głupie pytania, ale ja nigdy w życiu nie spotkałem się z takim egzemplarzem bez paska.

0 Fajne!
  •  
    1593755920

@Asamer

Moze z odzysku, w sensie po renowacji jakas partia i zapakowana w zwykla folie, kiedys na allegro byl gosc, ktory handlowal tylko takimi egzemplarzami niby "nowkami" z zagraniczna okladka :p

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
T-Rex, pizza i rewolucja w grach – recenzja książki „Jak powstawał Tomb Raider”
30 grudnia 2024

Lara Croft nie tylko stała się ikoną popkultury, ale także pionierką w przedstawianiu żeńskich postaci w grach. Czy warto sięgnąć po książkę Jak powstawał Tomb Raider? Odpowiedź znajdziecie w poniższej recenzji.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry