Sekiro
Czy ktoś może wie dlaczego cena Sekiro utrzymuje się mimo już kilku lat od premiery na poziomie 200 zł a na przykład Ghost of Tsushima juz spadło poniżej 100 zł 🤔🤔🤔
-
Mozna upatrywac w nizszym nakladzie oraz praktycznie niedostepnych nowkach w foliach na rynku. W sumie ta pozycja nawet po premierze dlugi okres czasu trzymala cene. Ja swoj egzemplarz upolowalem za 60zl ;P
0 Fajne! -
0 Fajne!
-
@pastor1985 z dostępnością jest naprawdę ciężko, kupuj wędrówkę ja w promocji wziąłem za 140 i nie żałuję tytuł jest świetny
0 Fajne! -
Rozglądałem sie ale cena nie schodzi poniżej 200 chyba muszę więcej grup przeszukać i chyba skorzystam z promocji bo do jutra na PS store jest w promocji GOTY za 144
0 Fajne! -
Sprzedam grę Sekiro Shadow dies twice ps4
...
//andreo.spc: Link usunięty, odsyłam do regulaminu forum.0 Fajne! -
Wkleiłem Ci linka gość ma za 140 i po 180 jest kilka ofert na olx , wydaje mi sie że zawsze lepiej mieć grę w wersji płytowej, pozdrawiam
0 Fajne! -
Ghost of Tsushima było wydane w premierę, póżniej była reedycja a teraz jest jeszcze wersja Director's Cut, więc tej gry jest sporo na rynku.
Sekiro zostało wydane tylko raz, w konkretnym nakładzie i na tym koniec.
Stąd różnica, im czegoś jest więcej na rynku tym jest tańsze im tego mniej tym droższe.1 Fajne! -
activision małe nakłady robi podbnie było z crashem 4 czy trylogia która w zasadzie trzyma nadal cene
chyba ze cody to inna bajka
acti polityka to wywalnie pudełek do lamusa , moze po przejeciu przez micro troche sie pozmienia
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo