W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    1617109228

Aktualnie relax przy Angry Birds Star Wars.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1617111125

Watch Dogs Legion to moja pierwsza przygoda z tą seria i jestem załamany powtarzalnością ale cisne platyne i wyrzucam to przez okno 😂

2 Fajne!
  •  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1617114940

@Emadera2019 ja tak miałem z Odyseją. Zniszczyła mnie ta gra swoją powtarzalnością. Splatynowałem, wyjąłem z konsoli i postawiłem na półce gdzie kurzy się do tej pory. Jak Valhalla jest tak samo monotonna jak Odyseja to zarzekam się że już żadnego nowego Assassina nie kupię.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1617119123

@Minuta1985 nie pocieszę Cię odnośnie Valhalli aczkolwiek jest wg mnie mniej nudna od Odyssey bo ta mnie też strasznie wymęczyła i straciłem kasę na DLC które są chu.. warte :) 

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1617130331

Dlc do Odysei są lepsze niż sama Odyseja.

0 Fajne!
  •  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1617137775

@konewko możliwe ale wcale nie mam zamiaru się przekonywać:) ja tylko się dziwię że ktoś może brać od Ubi nowego Assassina czy kolejne Watch Dogs w dniu premiery. Toż to chyba syndrom użytkownika Apple, bez kitu. No ale co kto lubi. 

1 Fajne!
  •  
    1617181201

ja ogrywam pare gier, unchartedy robie na platyne i bioschocki gram 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1617186510

@Minuta1985 też tak myślę :) jedyna gra na którą czekam od tego studia to Beyond Good and Evil 2

0 Fajne!
  •  
    1617188216

Ja w tej chwili ogrywam Need For Speed: Heat  - robię platynę. Pózniej wracam do NFS: Payback  - nie zrobiona platyna :D. Po tych NFS biorę się pełną gębą za Cyberpunk 2077.

0 Fajne!
  •  
    1617193288

Dirt 5, bardzo przyjemna, arcadowa ściganka.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Do góry