W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    1619652538

(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)Angry Birdsy skończone (52h gry),  zabieram się za maksowanie Diablo 3.

1 Fajne!
  •  
    1621464875

(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)

Assassin's Creed 2 z Ezio Collection właśnie skończony, teraz dalsza walka z sługami Diablo...

1 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1621490179

Gniew Druidów w Valhalli, DQ Builders 2 na XSX.

1 Fajne!
  •  
    1621590672

Witam, ja właśnie przeszedłem Ghost od Tsuhima, i mam taką pustkę,taka jak kończyło się Wiedźmina. Czujesz, że żadna gra jaką masz nie dorówna właśnie tej która przeszedłeś,więc się człowiek mota między grami. Może Wy coś pod powiecie. Myślę nad Returnal, ale ta gra mnie mega irytuję, albo Vallhale, ewentualnie ff remake.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1621622428

@Przeme2222 FF Remake 

0 Fajne!
  •  
    1621689726

Hejka. Battlefield 5.  Kampania dla jednego gracza. Multi odpuszczam. Za cienki jestem.  Myślałem, że będzie taka sobie po nie fajnych opiniach. Ale dali w abonamencie to sprawdzam. Gra jest naprawdę fajna. 

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1621771384

Mass effect edycja legendarna :) 

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1621776271

@kenny2612 a grałeś w oryginał? 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1621780708

@kryjab20 nie :) małża jest wielką fanką i namówiła mnie żebysmy razem zagrali 

0 Fajne!
  •  
    1623102817

(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)

Polska gierka z Gamepassa bardzo ograna z przyjemnością. Plusy: dużo zabawy modyfikacjami broni, ciekawa fabuła, grafika, loot. Minusy: zamknięty świat, powtarzalność misji, dlugi okres połączenia na grę online.

Przez ten cały loot nabrałem ochoty na pierwsze Borderlandsy znów. 

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Do góry